Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

«Πρόταση μομφής» κατά Σφακιαννάκη, αμφίβολη η πρεμιέρα

Σε εξαιρετικά δύσκολη θέση βρίσκεται πλέον η διοίκηση της Football League. Κατά την διάρκεια της σημερινής -έκτακτης- συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου, οι διοικούντες 11 ΠΑΕ ζήτησαν τις παραιτήσεις του προεδρείου. Ωστόσο, η πρόταση δεν «πέρασε», καθώς για να γίνει αυτό, πρέπει να ψηφισθεί από τα 4/5 του Σώματος. Κατόπιν της σημερινής εξέλιξης, θεωρείται βέβαιο ότι το πρωτάθλημα δεν πρόκειται να αρχίσει το προσεχές Σάββατο (σ.σ. όπως είχε ανακοινώσει επίσημα προχθές Δευτέρα η διοργανώτρια αρχή!), με πιθανότερη ημερομηνία έναρξης να θεωρείται το μεθεπόμενο Σαββατοκύριακο, 29-30 Οκτωβρίου.

Σε εξαιρετικά δύσκολη θέση βρίσκεται πλέον η διοίκηση της Football League. Κατά την διάρκεια της σημερινής -έκτακτης- συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου, οι διοικούντες 11 ΠΑΕ ζήτησαν τις παραιτήσεις του προεδρείου. Ωστόσο, η πρόταση δεν «πέρασε», καθώς για να γίνει αυτό, πρέπει να ψηφισθεί από τα 4/5 του Σώματος.

Εκτός των 11 ΠΑΕ (σ.σ. σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για τις ΠΑΕ Καλλιθέα, Απόλλων Σμύρνης, Αγροτικός Αστέρας, Λαμία, Αιγινιακός, Αναγέννηση Καρδίτσας, Τρίκαλα, Αχαρναϊκός, Πανσερραϊκός, Χανιά και Άρης) που ψήφισαν υπέρ της «καθαίρεσης» του συμβουλίου, απουσίασαν εκπρόσωποι της Σπάρτης και της Καλλονής, ενώ η ΠΑΕ Πανελευσινιακός δεν έχει δικαίωμα ψήφου λόγω της γνωστής εκκρεμοδικίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής, Στέλιος Σφακιανάκης, δεν έδειξε να πτοείται διατηρώντας -μέχρι τώρα- τη θέση του, αντίθετα με τον μεγαλομέτοχο του Παναιγιάλειου, Αντώνη Ρέλλα, ο οποίος παραιτήθηκε από Α΄ αντιπρόεδρος.

Κατόπιν της σημερινής εξέλιξης, θεωρείται βέβαιο ότι το πρωτάθλημα δεν πρόκειται να αρχίσει το προσεχές Σάββατο (σ.σ. όπως είχε ανακοινώσει επίσημα προχθές Δευτέρα η διοργανώτρια αρχή!), με πιθανότερη ημερομηνία έναρξης να θεωρείται το μεθεπόμενο Σαββατοκύριακο, 29-30 Οκτωβρίου.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024