Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μετά το συλλαλητήριο και τη «φιέστα», ο ΠΑΟ έμεινε στο 1-1 με τον Ατρόμητο

Μετά το συλλαλητήριο και τη «φιέστα», ο ΠΑΟ έμεινε στο 1-1 με τον Ατρόμητο

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού εξέφρασαν με κάθε τρόπο τη συμπαράστασή τους στην ομάδα τους, μετά από όσα ακολούθησαν το ντέρμπι στο «Καραίσκάκη», ωστόσο οι «πράσινοι» δεν τους δικαίωσαν εντός γηπέδου. Μετά το ειρηνικό συλλαλητήριο και τη μηχανικήτη πορεία περίπου 3.000 οπαδών με προορισμό το ΟΑΚΑ, μετά το γύρο του «θριάμβου» και την αποθέωση των παικτών, το «τριφύλλι» έμεινε στο 0-0 με τον Ατρόμητο, που μάλιστα ήταν αυτός που προηγήθηκε.

Μπλόντζος Δημήτρης

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού εξέφρασαν με κάθε τρόπο τη συμπαράστασή τους στην ομάδα τους, μετά από όσα ακολούθησαν το ντέρμπι στο «Καραίσκάκη», ωστόσο οι «πράσινοι» δεν τους δικαίωσαν εντός γηπέδου. Μετά το ειρηνικό συλλαλητήριο και τη μηχανικήτη πορεία περίπου 3.000 οπαδών με προορισμό το ΟΑΚΑ, μετά το γύρο του «θριάμβου» και την αποθέωση των παικτών, το «τριφύλλι» έμεινε στο 0-0 με τον Ατρόμητο, που μάλιστα ήταν αυτός που προηγήθηκε.

Οι παίκτες του Γιώργου Δώνη πήραν «χρυσό» βαθμό στην προσπάθεια που κάνουν για παραμονή στην κατηγορία. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν απόλυτα δίκαιο, με τους φιλοξενούμενους να έχουν τις ευκαιρίες να κερδίσουν το ματς.

Οι Πράσινοι πραγματοποίησαν κακή εμφάνιση, είχαν αμυντικά προβλήματα ιδίως από δεξιά (σε κακή μέρα ο Σεϊταρίδης), δεν είχαν ρυθμό και ανάπτυξη και μοιραία έμειναν στην ισοπαλία 1-1 απέναντι στον Ατρόμητο που ήταν μαχητικός και άξιζε το βαθμό. Οι απουσίες των Λέτο, Ζιλμπέρτο, Βύντρα, Χριστοδουλόπουλου και Γκαρσία ήταν δεδομένες, όπως και το 4-3-3 του Παναθηναϊκού με τον Νίνη αριστερά, τον Γκοβού δεξιά και τον Σισέ στην κορυφή της επίθεσης. Από την άλλη πλευρά ο Δώνης κράτησε τον Καμαρά στον πάγκο και έβαλε τον Σαγκανόφσκι στην κορυφή της δικής του επίθεσης.

Το πρώτο μέρος της αναμέτρησης στο ΟΑΚΑ είχε ρυθμό, φάσεις και μία έκρυθμη κατάσταση στις εξέδρες λόγω των γεγονότων από το περασμένο Σάββατο και έπειτα. Ευτυχώς, αυτό δεν επηρέασε στο ελάχιστο την ποιότητα του ματς και τις προσπάθειες των 22 παικτών που έφεραν το 1-1. Σε αυτό βέβαια βοήθησε ο Ατρόμητος, ο οποίος με σύστημα 4-3-3 και επιθετική διάθεση άνοιξε το παιχνίδι, ενώ με υποδειγματικό μαρκάρισμα του Σισέ μπλόκαρε τους πράσινους. Βοήθησαν και τα ακραία μπακ των αντιπάλων με αποτέλεσμα να βλέπουμε πολλές επιθετικές προσπάθειες και από τις δύο ομάδες από εκεί.

Δύο φάσεις καταγράφηκαν προτού ο Ατρόμητος ανοίξει το σκορ, με τον Κατσουράνη και τον Τάτο να πλησιάζουν στο γκολ. Τελικά ήταν ο Μπρίτο αυτός που με ωραίο πλασέ εκμεταλλεύτηκε άριστα την πάσα του Σαρμιέντο και άνοιξε το σκορ στο ΟΑΚΑ. Το προβάδισμα, όμως, δεν κράτησε πολύ, αφού ο Παναθηναϊκός απάντησε άμεσα με τον Γκοβού, ο οποίος πήρε τη μπάλα από το λάθος του Ολιβέιρα και με πλασέ σε πρώτο χρόνο διαμόρφωσε το ισόπαλο αποτέλεσμα.

Ιδια εικόνα και στο δεύτερο μέρος, με τη μπάλα να κινείται σε γρήγορους ρυθμούς και τους παίκτες να ψάχνουν το ανοιχτό πεδίο για να απειλήσουν. Ο Ατρόμητος δεν φοβήθηκε το ματς και πίεσε την άμυνα του Παναθηναϊκού, ενώ από την πλευρά τους οι πράσινοι αναζητούσαν τον κενό χώρο για να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για το δεύτερο γκολ.

Οσο περνούσε ο χρόνος το ματς έχανε τη γοητεία του κυρίως λόγω του τρόπου παιχνιδιού του Παναθηναϊκού. Οι παίκτες του Φερέιρα έβγαλαν ασθένειες του παρελθόντος, θύμισαν… παλαίμαχους και σε καμία περίπτωση δεν φάνηκαν ικανοί να ανησυχήσουν τον Μιχαηλίδη. Ακόμα και όταν ο Φερέιρα επιστράτευσε τον Κλέιτον και γέμισε την επίθεση με τον Πετρόπουλο. Το να πούμε ότι ο Ατρόμητος κράτησε με χαρακτηριστική άνεση το 1-1, δεν είναι υπερβολή.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

5′ Πρώτη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό με ωραίο διαγώνιο σουτ του Κατσουράνη που περνάει άουτ

15′ Ο διαιτητής Τσινιάρης διακόπτει τον αγώνα εξαιτίας της εισβολής οπαδών στο χώρο που περιβάλλει τον αγωνιστικό

Η αναμέτρηση αρχίζει ξανά

13′ Και νέα διακοπή του αγώνα από τον Τσινιάρη με τον Σισέ να πηγαίνει στο πέταλο των οργανωμένων για κάποια υβριστικά πανό

21′ Πρώτη καλή στιγμή για τον Ατρόμητο με τον Τάτο να κάνει την προσπάθεια και το σουτ και τον Τζόρβα να μπλοκάρει

31′ ΓΚΟΛ 0-1 Ο Μπρίτο περνά την μπάλα πάνω από τον Τζόρβα και παγώνει το ΟΑΚΑ

33′ ΓΚΟΛ 1-1 Ο Παναθηναϊκός φέρνει το ματς στα ίσα με σουτ του Γκοβού

51′ Ο Παναθηναϊκός ζητά πέναλτι σε χέρι του Μπαζίνσκι. Ο Κατσουράνης σηκώνεται για την κεφαλιά υπό την πίεση του αμυντικού του Ατρόμητου, στο χέρι του οποίου – είναι σηκωμένο δίπλα στο κεφάλι του – βρίσκει η μπάλα

53′ Ωραία μπαλιά του Σεϊταρίδη στον Γκοβού, με τον Γάλλο να τον προλαβαίνει ο Μιχαηλίδης

58′ Τεράστια ευκαιρία για τον Ατρόμητο με τον Τάτο να μην μπορεί να πλασάρει τον Τζόρβα που τον νίκησε στο τετ-α-τετ

Διαιτητής: Τσινιάρης (Αθηνών)

Κίτρινες: Σιμάο, Σισέ – Τάτος

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ζεσουάλδο Φερέιρα): Τζόρβας, Σπυρόπουλος, Σαριέγκι, Καντέ, Σεϊταρίδης, Σιμάο, Γ. Καραγκούνης (78΄ Κλέιτον), Κατσουράνης, Νίνης (74΄ Μαρίνος), Γκοβού (83΄ Πετρόπουλος), Σισέ

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Δώνης): Μιχαηλίδης, Νάστος, Μπρίτο (65΄ Καμαρά), Μπαζίνσκι, Σκόνδρας, Σαρμιέντο, Σφακιανάκης, Ολιβέιρα, Τάτος (83΄ Μελισσάς), Θ. Καραγκούνης (68΄ Καραλής) , Σαγκανόφσκι

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ρόι Κιν: «Έπινα πάρα πολύ όταν ήμουν στη Γιουνάιτεντ – Ήταν ντροπή»

Ο Ρόι Κιν μίλησε για τη περίοδο που βρισκόταν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τις κακές συνήθειες που είχε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024