Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Οι «καυτοί» διάλογοι για τα «στημένα» σε... 130 σελίδες

Οι «καυτοί» διάλογοι για τα «στημένα» σε… 130 σελίδες

Συγκλονιστικά στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας από το πόρισμα 130 σελίδων της Αντιεισαγγελέως Πρωτοδικών κ. Πόπης Παπανδρέου για το σκάνδαλο των «στημένων» αγώνων και του παράνομου ποδοσφαιρικού στοιχήματος που αποκαλύπτει το «ΒΗΜΑ». Συνολικά για την υπόθεση αναμένεται να κατηγορηθούν περίπου 90 άτομα ανάμεσα στα οποία περιλαμβάνονται ποδοσφαιριστές, προπονητές και παράγοντες. Διαβάστε αναλυτικά τους «καυτούς» διαλόγους των εμπλεκομένων στο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του vima.gr.

Συγκλονιστικά στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας από το πόρισμα 130 σελίδων της Αντιεισαγγελέως Πρωτοδικών κ. Πόπης Παπανδρέου για το σκάνδαλο των «στημένων» αγώνων και του παράνομου ποδοσφαιρικού στοιχήματος που αποκαλύπτει το «ΒΗΜΑ».

Είναι χαρακτηριστικό ότι από τους διαλόγους των εμπλεκομένων, φαίνεται ότι διεθνής παίκτης με την Εθνική Ελπίδων πόνταρε μεγάλα ποσά, στοιχηματίζοντας ότι θα κερδίσει τη… σέντρα του αγώνα Άρης – Μάντσεστερ Σίτι, αφού όπως ανέφερε θα είχε συνεννοηθεί πρώτα με τον επιθετικό της αγγλικής ομάδας Κάρλος Τέβες! Άλλος διεθνής ποδοσφαιριστής πόνταρε δεκάδες χιλιάδες ευρώ σε παράνομο στοίχημα, ενώ φαίνεται να ανταλλάσσει SMS για να μην γίνονται αντιληπτές οι κινήσεις του.

Πρόεδροι ΠΑΕ συνεννοούνται για τις ομάδες που θα… υποβιβασθούν στη Β’ Εθνική κατηγορία, ενώ παράλληλα διακινούν μεταξύ τους τεράστια χρηματικά ποσά αλλά φαίνεται να έχουν και συναλλαγές ύψους περίπου 150.000 ευρώ με παράγοντα του διαιτητικού χώρου. Πρόεδρος μεγάλης ΠΑΕ ακούγεται να ρυθμίζει παρατύπως ποιος διαιτητής θα ορισθεί για τον αγώνα ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός, ενώ ένας άλλος αθλητικός παράγοντας ακούγεται να προσπαθεί να στήσει αγώνες μέσω της διαδικασίας… αναβολών ή διακοπών με ψευτοτραυματισμούς παικτών.

Συνολικά για την υπόθεση αναμένεται να κατηγορηθούν περίπου 90 άτομα ανάμεσα στα οποία περιλαμβάνονται ποδοσφαιριστές, προπονητές και παράγοντες από τον Βόλο, την Κέρκυρα, τη Λιβαδειά, την Καβάλα, τη Ρόδο, τα Γιάννινα, την Καλαμάτα, την Τρίπολη και αλλού. Κατηγορούμενοι για συνέργεια σε εγκληματική οργάνωση αλλά και σε δωροδοκία θα βρεθούν πρόεδρος μεγάλης ΠΑΕ της Αττικής καθώς και πρώην πρόεδρος της ΕΠΑΕ.

Διαβάστε αναλυτικά τους «καυτούς» διαλόγους των εμπλεκομένων παραγόντων, αθλητών, προπονητών κ.α. στο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του vima.gr.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024