Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αιματηρή συμπλοκή με νεκρό οπαδό του ΟΦΗ στην Κρήτη

Αιματηρή συμπλοκή με νεκρό οπαδό του ΟΦΗ στην Κρήτη

Ένας 21χρονος έχασε τη ζωή του και δύο ακόμη τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια αιματηρής συμπλοκής που σημειώθηκε στις 3:30 τα ξημερώματα της Δευτέρας κοντά στο Παγκρήτιο Στάδιο στο Ηράκλειο Κρήτης, μεταξύ 30 οπαδών του ΟΦΗ και άλλης ομάδας. Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών. Τι αναφέρει το Δελτίο Τύπου της ΓΑΠ Κρήτης...

Αιματηρή συμπλοκή σημειώθηκε στις 3:30 τα ξημερώματα της Δευτέρας κοντά στο Παγκρήτιο Στάδιο στο Ηράκλειο Κρήτης, μεταξύ 30 οπαδών του ΟΦΗ και άλλης ομάδας, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας 21χρονος.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. οπαδοί του ΟΦΗ είχαν δώσει ραντεβού στο συγκεκριμένο σημείο για να «λύσουν τις διαφορές τους» με οπαδούς άλλης ομάδας (δεν έχει επιβεβαιωθεί η οπαδική «ταυτότητά» τους).

Κατά τα επεισόδια τραυματίστηκε θανάσιμα ο 21χρονος φίλαθλος, ο οποίος έφερε τραύμα από μαχαίρι στο θώρακα.

Δύο ακόμη άτομα μεταφέρθηκαν με τραύματα στο «Βενιζέλειο» νοσοκομείο, ο δεύτερος πήρε εξιτήριο.

Παράλληλα εχουν γίνει έξι ακόμα προσαγωγές.

Η έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας Ηρακλείου συνεχίζεται για τον εντοπισμό των δραστών της δολοφονίας.

Αναλυτικά το Δελτίου Τύπου της ΓΑΠ Κρήτης
:

Από τις αστυνομικές Αρχές συνελήφθησαν σήμερα (05-09-2011) το πρωί, έξι (6) νεαροί ημεδαποί (δύο 20χρονοι, δύο 21χρονοι, ένας 18χρονος και ένας 19χρονος), γιατί την 03.30 ώρα στην Παραλιακή Λεωφόρο Ηρακλείου, συμμετείχαν σε συμπλοκή μεταξύ οπαδών, που είχε σαν αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό ενός 21χρονου ημεδαπού και των τραυματισμό δύο ακόμη ημεδαπών ηλικίας 21 και 19 ετών, αντίστοιχα.

Ειδικότερα, στη συμπλοκή έλαβαν μέρος τριάντα (30) περίπου οπαδοί ποδοσφαιρικών ομάδων, οι οποίοι είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους με κράνη και κουκούλες και χρησιμοποίησαν λοστούς, πέτρες, μαχαίρια και άλλα αντικείμενα.

Αποτέλεσμα της συμπλοκής ήταν να τραυματιστεί θανάσιμα ένα 21χρονος ημεδαπός, ο οποίος φέρει τραύματα από μαχαίρι στην κοιλιακή και θωρακική χώρα. Επιπλέον, τραυματίστηκε σοβαρά άλλος ένας 21χρονος ημεδαπός, ο οποίος νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, καθώς και ένας 19χρονος ημεδαπός, ο οποίος μετά την παροχή πρώτων βοηθειών έλαβε εξιτήριο.

Οι αστυνομικές Αρχές ενημερώθηκαν για το περιστατικό την 04.05 ώρα από το «Βενιζέλειο» Νοσοκομείο Ηρακλείου. Υπήρξε άμεση κινητοποίηση, στο πλαίσιο της οποίας έχουν προσαχθεί μέχρι τώρα έξι (6) νεαροί ημεδαποί. Από τους προσαχθέντες συνελήφθησαν οι τέσσερις (4), γιατί από την αστυνομική έρευνα προέκυψε η συμμετοχή τους στη συμπλοκή. Για τον ίδιο λόγο συνελήφθησαν και οι δύο νεαροί ημεδαποί, που διεκομίστηκαν τραυματίες στο Νοσοκομείο. Επιπλέον, στο χώρο της συμπλοκής βρέθηκαν καμένες τρεις μοτοσικλέτες.

Οι αστυνομικές έρευνες και η προανάκριση, που ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, βρίσκονται σε εξέλιξη προκειμένου να εντοπισθούν και να συλληφθούν και τα υπόλοιπα άτομα, που συμμετείχαν στη συμπλοκή και να προσδιοριστεί – εξατομικευτεί το είδος της εμπλοκής τους.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο εκτός από τη νίκη με ΑΕΚ – Να επισκεφτούμε ξανά αυτό το γήπεδο»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν θα συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο εκτός από τη νίκη ενώ υπογράμμισε με... νόημα πως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επισκεφτούν ξανά την «Opap Arena».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024