Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Χαμηλοί τόνοι από Καραγκούνη και Κατσουράνη

Χαμηλοί τόνοι από Καραγκούνη και Κατσουράνη

Παρά τη νίκη της Ελλάδας ο αρχηγός της Εθνικής, Γιώργος Καραγκούνης κράτησε χαμηλούς τόνους, υποστηρίζοντας ότι ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα. Από την πλευρά του, ο Κώστας Κατσουράνης τόνισε ότι δεν θα πρέπει να πετάμε στα σύννεφα, αφού υπάρχει ακόμα το ματς με τη Γεωργία.

Ο Γιώργος Καραγκούνης μίλησε για την μεγάλη βραδιά της νίκης επί την Κροατία, αλλά τόνισε ότι ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα.

Η χαρά του αρχηγού, τόσο για την εμφάνιση του ίδιου όσο και για την νίκη ήταν μεγάλη. Ο «Κάρα» ωστόσο προσπάθησε να κρατήσει χαμηλά τους τόνους, υποστηρίζοντας παράλληλα ότι δεν έχουν πολλές ομάδες την πολυτέλεια να βρίσκονται στη σύνθεσή τους πρωταθλητές Ευρώπης.

Ο Καραγκούνης δήλωσε: «Σίγουρα ήταν μια μεγάλη βραδιά για εμάς και για την βράβευση των τριών ποδοσφαιριστών που είχαμε σήμερα, η ομάδα μας έκανε ένα μεγάλο δώρο, ήταν μια μεγάλη νίκη μετά από μια μεγάλη προσπάθεια και είμαστε χαρούμενοι

Η ομάδα μας έχει πολύ μεγάλη προσήλωση στόχων, αυτό είναι μεγάλο ατού για οποιαδήποτε ομάδα, πόσο μάλλον για τη δική μας, περιμένουμε το λάθος του αντιπάλου και προσπαθούμε να μην κάνουμε εμείς λάθη για να κερδίσουμε κάτι από το παιχνίδι. Ήταν μεγάλος αντίπαλος η Κροατία. Εμείς σε κάθε παιχνίδι μπαίνουμε μέσα να τα δώσουμε όλα αν θέλει η τύχη και ο θεός να μας βοηθήσει. Χτυπήσαμε στο καλύτερο σημείο είναι μεγάλο υπέρ για εμάς αυτό που κάνουμε».

Για το τι είπαν στο ημίχρονο:
«Δεν παίξαμε όπως έπρεπε στο πρώτο μέρος, αλλά από την άλλη δεν κινδυνεύσαμε, που είναι σημαντικό. Όσο είναι 0-0 σε μία ευκαιρία μπορείς να κάνεις το γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο, στο πρώτο 10λεπτο πιέσαμε, αλλά δεν ήρθε το γκολ. Ήρθε σε μια άλλη φάση. Ο προπονητής μας είπε ότι μπορούμε, να μην φοβηθούμε και να παίξουμε με αυτοπεποίθηση»

Για το ματς με Γεωργία χωρίς Αβραάμ, Σαμαρά και Ζαραδούκα: «Δεν είναι η πρώτη φορά που έχουμε απουσίες, σε κάθε παιχνίδι όλο και κάποιος λείπει. Είναι σημαντικό, αλλά έχουμε δείξει ότι όταν παίζουμε σαν ομάδα μπορούμε να καταφέρουμε πολλά. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μια καλή ομάδα και σε έναν προπονητή που για πολλούς λόγους θέλει ρεβάνς. Δεν πετάμε στα σύννεφα, πανηγυρίσαμε, θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο. Αυτό ήταν όλο. Ξέρουμε ότι δεν έχει τελειώσει τίποτα, έχουμε δουλειά και χρειάζεται υπομονή ,είμαστε κοντά σε έναν μεγάλο στόχο. Αν πάρουμε τους βαθμούς πάμε σε τρίτο συνεχόμενο Euro, είναι πολύ σημαντικό.

Πιστεύω ότι και σήμερα φάνηκε στο δεύτερο ημίχρονο ότι έχουμε προσωπικότητα, παρόλο που ήταν και είναι μια καλή ομάδα η Κροατία, με παίκτες που παίζουν στην Πρέμιερ Λιγκ και συνεχόμενα παιχνίδια. Εγώ έχω ενάμιση μήνα να παίξω. Με όλα αυτά δείξαμε χαρακτήρα και βγάλαμε προσωπικότητα, δεν πρέπει να λησμονούμε ότι έχουμε πρωταθλητές Ευρώπης και δεν έχουν πολλές ομάδας, άσχετα αν είναι 30- 35 και 45 χρονών. Αυτό δείχνει χαρακτήρα και δείξαμε προσωπικότητα. Αλλά μένει ακόμα ένα παιχνίδι, θα είναι σαν να μην κάναμε τίποτα σήμερα αν δεν τα καταφέρουμε».

Για τον τραυματισμό του Τοροσίδη:
«Πάει στο νοσοκομείο θα δούμε, έχουμε πολλά προβλήματα, το ένα μετά το άλλο, αλλά πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι, να μην πάρουμε τα μυαλά μας αέρα. Προσηλωμένοι στο στόχο και μένουν τέσσερα βράδια για να δούμε».
ύσκολα θα είναι σε θέση να ακολουθήσει την αποστολή στην Γεωργία!

Κατσουράνης: «Δεν πετάμε στα σύννεφα»

«Είχαμε λίγο φόβο στην αρχή. Όταν παίζαμε με την μπάλα κάτω και βγάζαμε την μπάλα όπως έπρεπε από την περιοχή μας, είχαμε ισορροπία και δεν αφήναμε τους Κροάτες να έχουν κατοχή. Δεν δημιούργησαν ευκαιρίες. Ήμασταν καλύτεροι στα στημένα, το εκμεταλλευτήκαμε και πήραμε τη νίκη» τόνισε ο διεθνής άσος του Παναθηναϊκού και πρόσθεσε:

«Δεν έχω καθαρό μυαλό. Το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα ξέρετε πως είναι. Εμείς πάμε με ότι μπορούμε, με ψυχή και ταλέντο για να έχουμε ένα καλό σύνολο, όπου πάνω από όλα θα είναι η ομάδα και όχι οι παίκτες. Έχουμε παίξει πολλά τέτοια παιχνίδια και τα έχουμε κερδίσει. Θα συνεχίσουμε ταπεινά. Πανηγυρίσαμε λίγο πιο πολύ στο τέλος, γιατί είχε κόσμο το γήπεδο. Δεν έχουμε περάσει ακόμη».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024