Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Πήραμε την πρόκριση στα χέρια μας» είπε ο Σάντος

«Πήραμε την πρόκριση στα χέρια μας» είπε ο Σάντος

«Νικήσαμε την Κροατία και πήραμε την πρόκριση στα χέρια μας» σχολίασε ο Φερνάντο Σάντος μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Κροατία, όπου η Ελλάδα επικράτησε με 2-0 και πέρασε πρώτη στη βαθμολογία του 6ου ομίλου των προκριματικών του Euro 2012. Ωστόσο, ο Πορτογάλος τεχνικός ξεκαθάρισε ότι ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα...

«Νικήσαμε την Κροατία και πήραμε την πρόκριση στα χέρια μας» σχολίασε ο Φερνάντο Σάντος μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Κροατία, όπου η Ελλάδα επικράτησε με 2-0 και πέρασε πρώτη στη βαθμολογία του 6ου ομίλου των προκριματικών του Euro 2012. Ωστόσο, ο Πορτογάλος τεχνικός ξεκαθάρισε ότι ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα…

«Ευχαριστώ πολύ για τα συγχαρητήρια, γιατί θεωρώ ότι κάναμε πρώτο βήμα, ήταν πολύ σημαντικό. Κερδίσαμε τους Κροάτες και πήραμε την πρόκριση στα χέρια μας. Ακόμα τίποτα δεν έχει τελειώσει αν και το χαρήκαμε, πρέπει να πάμε με αποφασιστικότητα και θέληση απέναντι στη Γεωργία, για να πανηγυρίσουμε την πρόκριση».

Για το τι είπε στην ομάδα:
«Αυτό που τους είπαμε ήταν το ίδιο που είπαμε και πριν. Είδαμε στο πρώτο ότι είχαμε υπερβολικό ενθουσιασμό και άγχος για ένα γκολ και ότι μας είχαν εξουδετερώσει τα ατού συνετέλεσε στο να μην είμαστε καλοί, δεν είχαμε καθαρό μυαλό. Είχαμε πάθος ,τρέχαμε αλλά δεν ήμασταν καλά οργανωμένοι για να πετύχουμε το γκολ. Στο ημίχρονο τους είπαμε να ηρεμήσουν, να μπει το μυαλό στη θέση του και να έχουμε κατοχή της μπάλας, γιατί με τόσο μεγάλη ομάδα μόνο έτσι μπορείς.

»Μαζί με το πάθος και τη δουλειά που ποτέ δεν έλειψαν καταφέραμε να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες προϋποθέσεις και να βάλουμε τα γκολ που χρειαζόμασταν για να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Καταφέραμε να μπούμε πολύ δυνατά, να κυκλοφορήσουμε σωστά την μπάλα και να έχουμε κατοχή. Θεωρώ ότι κυριαρχήσαμε ξεκάθαρα στο δεύτερο, δημιουργήσαμε ευκαιρίες και πετύχαμε το πρώτο γκολ που ήταν το πιο σημαντικό. Το ότι έμεινε με δέκα παίκτες μας βοήθησε να πετύχουμε και το δεύτερο τέρμα».

Για Σαμαρά και Γκεκα: «Όσον αφορά τον Φάνη, η εμπιστοσύνη ποτέ δεν είχε χαθεί, ο ίδιος είχε τεθεί εκτός ομάδας. Ευτυχώς και για τον ίδιο και για την Εθνική επέστρεψε με τον καλύτερο τρόπο. Εγώ τουλάχιστον σε κάθε παιχνίδι προσπαθώ να κάνω τις σωστές επιλογές για να πετύχει η ομάδα. Για τον Σαμαρά το έχω πει αρκετές φορές και στον ίδιο, είναι ένα σπάνιο ταλέντο που μπορεί να πετύχει πολλά πράγματα είδαμε ένα δείγμα».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

«Έχουμε πίστη για κάτι μεγάλο»

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Δημήτρης Κραβαρίτης, μίλησε στο In.gr για το φαϊναλ φορ του Τσάμπιονς Λιγκ και τον στόχο των «ερυθρολεύκων».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024