Πέμπτη 09 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Το βάρος στις στημένες φάσεις έριξε ο Σάντος

Το βάρος στις στημένες φάσεις έριξε ο Σάντος

Το βάρος στις στημένες φάσεις έριξε ο Φερνάντο Σάντος στην πρώτη προπόνηση της Εθνικής την Τρίτη, εν όψει του κρίσιμου αγώνα της Παρασκευής στη Ζένιτσα, με αντίπαλο τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη στο πλαίσιο των προκριματικών του Μουντιάλ 2014. «Η Βοσνία το πλεονέκτημα της έδρας, εμείς το πλεονέκτημα της εμπειρίας» δήλωσε ο αρχηγός της ομάδας Γιώργος Καραγκούνης, ενώ ο Γιώργος Σαμαράς προσέθεσε ότι «δεν έχουμε πίεση. Θέλουμε να ευχαριστηθούμε το ματς».

Το βάρος στις στημένες φάσεις έριξε ο Φερνάντο Σάντος στην πρώτη προπόνηση της Εθνικής την Τρίτη, εν όψει του κρίσιμου αγώνα της Παρασκευής στη Ζένιτσα, με αντίπαλο τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη στο πλαίσιο των προκριματικών του Μουντιάλ 2014.

Η πρώτη προπόνηση της Εθνικής έγινε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά με τους παίκτες, έπειτα από ένα δεκάλεπτο προθέρμανσης, να δουλεύουν κυρίως στις στημένες φάσεις (εκτελέσεις κόρνερ και φάουλ).

Στη συνέχεια οι διεθνείς έπαιξαν διπλό, ενώ ο «Κάρα» έκανε ατομικό για λόγους συντήρησης.

Το διπλό έληξε 5-4 με νικήτρια την μπλε ομάδα, τα γκολ της οποίας σημείωσαν οι Γκέκας (3), Κονέ και Ταχτσίδης. Τα γκολ της κίτρινης ομάδας έβαλαν οι Μήτρογλου (2), Σαλπιγγίδης και Κατσουράνης.

Κίτρινοι: Σηφάκης, Τζαβέλλας, Παπασταθόπουλος, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μανιάτογλου (διερμηνέας Σάντος) Μανιάτης, Φορτούνης, Χριστοδουλόπουλος, Κατσουράνης, Σαλπιγγίδης και Μήτρογλου.

Μπλε: Καρνέζης, Βύντρα, Μανωλάς, Μαλεζάς, Χολέμπας, Ταχτσίδης, Τζιόλης, Τοροσίδης, Κονέ, Γκέκας και Σαμαράς.

Μετά το τέλος της προπόνησης οι Τζαβέλλας, Χριστοδουλόπουλος και Σαμαράς έκαναν απευθείας εκτελέσεις φάουλ χωρίς τερματοφύλακα.

Η προετοιμασία της Εθνικής μας για το ματς της Παρασκευής (22/3) θα συνεχιστεί την Τετάρτη (20/3) με προπόνηση που θα γίνει το πρωί (11.00) στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά.

Καραγκούνης: «Εμείς την εμπειρία»

Ο αρχηγός της Εθνικής Γιώργος Καραγκούνης τόνισε: «Το πλεονέκτημα της Βοσνίας είναι ότι παίζει στην έδρα της, εκεί όπου έχει τεράστια υποστήριξη από τον κόσμο της. Όμως το δικό μας πλεονέκτημα έγκειται στην εμπειρία που έχουμε ως ομάδα.

Ο τρόπος που έχουμε αγωνιστεί σε ανάλογα δύσκολα και σημαντικά παιχνίδια κατά το παρελθόν με κάνει αισιόδοξο. Το παιχνίδι της Παρασκευής είναι μεν σημαντικό, αλλά όχι το τελευταίο στα προκριματικά. Είναι πάντως σαφές πως η ομάδα που θα κερδίσει, θα αποκτήσει ψυχολογία κι ένα σημαντικό προβάδισμα για τη συνέχεια».

Σαμαράς: «Δεν έχουμε πίεση»

Από την πλευρά του ο Γιώργος Σαμαράς τόνισε: «Δεν είναι ματς ζωής και θανάτου. Θέλουμε να πάμε με ηρεμία και συγκέντρωση στην Βοσνία για να παίξουμε το παιχνίδι μας. Δεν έχουμε πίεση. Θέλουμε να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι μας. Πάμε πάντα για τη νίκη».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός στο Final Four: Πόσο δίνει να το σηκώσουν στο Βερολίνο…

Το Final Four θα έχει διπλή ελληνική εκπροσώπηση, καθώς Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός κατάφεραν να προκριθούν στο Βερολίνο – Οι αποδόσεις για τον νικητή της Euroleague έχουν μεγάλο ενδιαφέρον

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 09 Μαϊου 2024