Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έτοιμη να αντιμετωπίσει κρύο και... καυτή ατμόσφαιρα η Εθνική

Έτοιμη να αντιμετωπίσει κρύο και… καυτή ατμόσφαιρα η Εθνική

Με διάταξη 4-3-3 και τον Αβραάμ Παπαδόπουλο στην άμυνα αναμένεται να ξεκινήσει ο Φερνάντο Σάντος την εθνική μας στον κρίσιμο αγώνα της Παρασκευής (21:45) με Βοσνία Ερζεγοβίνη στη Ζένιτσα για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2014. Με 4-4-2 και ρόμβο θα παρατάξει την ομάδα του ο προπονητής της Βοσνίας Ερζεγοβίνης, Σαφέτ Σούσιτς.

Με διάταξη 4-3-3 και τον Αβραάμ Παπαδόπουλο στην άμυνα αναμένεται να ξεκινήσει ο Φερνάντο Σάντος την εθνική μας στον κρίσιμο αγώνα της Παρασκευής (21:45) με Βοσνία Ερζεγοβίνη στη Ζένιτσα για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2014.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα προπονήθηκε την Πέμπτη στο «Μπίλινο Πόλιε», ένα μικρό γήπεδο με τις εξέδρες πολύ κοντά στον αγωνιστικό χώρο και ο Πορτογάλος τεχνικός έδειξε να έχει καταλήξει στον Καρνέζη για τη θέση κάτω από τα γκολπόστ, στην τετράδα Τοροσίδης, Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος και Τζαβέλλας στην άμυνα. Ο τελευταίος θα μείνει εκτός, αν προτιμηθεί ο Γκέκας στην επίθεση, κάτι που σημαίνει ότι ο Χολέμπας μετατεθεί σε θέση αριστερού μπακ.

Ρόλο αμυντικού χαφ θα αναλάβει πιθανότατα ο Τζιόλης, ενώ ως δυο εσωτερικά χαφ θα παίξουν οι Καραγκούνης και Κατσουράνης. Εάν ο Σάντος επιλέξει τον Γκέκα για την επίθεση, τότε ο Σαμαράς θα μετατεθεί στο αριστερό φτερό. Βάσει της τελευταίας δοκιμής, ο «Sam» θα παίξει σε θέση φορ με τους Σαλπιγγίδη και Χολέμπας να κινούνται στις πτέρυγες.

Η προπόνηση της Πέμπτης έγινε σε χειμωνιάτικο καιρό και το πρόγραμμα ήταν χαλαρό και διάρκειας μίας ώρας. Αρχικά έγινε ζέσταμα, αμέσως μετά κορόιδο με μπάλα και στην συνέχεια δίτερμα στο μισό γήπεδο. Ο Σάντος «μπέρδεψε» τις ομάδες και στην μία έβαλε τους: Καρνέζη, Μανωλά, Τζιόλη, Τζαβέλα, Βύντρα, Ταχτσίδη, Χολέμπας, Φορτούνη, Χριστοδουλόπουλο, Σαλπιγγίδη, Μήτρογλου και στην άλλη τους: Σηφάκη, Αβραάμ, Παπασταθόπουλο, Μαλεζά, Τοροσίδη, Μανιάτη, Καραγκούνη, Κατσουράνη, Κονέ, Σαμαρά, Γκέκα.

Ενδιαφέρον είχε η κόντρα των Τζαβέλα-Χολέμπας από την μία και Τοροσίδη από την άλλη, αφού και οι τρεις θα είναι βασικοί το ματς της Παρασκευής.

Επίσης, στο δίτερμα πέρασε κάποια στιγμή και ο Λοντίγκιν αντί του Σηφάκη.

Τα πλάνα των Βόσνιων

Με 4-4-2 και ρόμβο θα παρατάξει την ομάδα του ο προπονητής της Βοσνίας Ερζεγοβίνης, Σαφέτ Σούσιτς.

Ο τεχνικός των Βοσνίων ετοιμάζει τους Μπέγκοβιτς κάτω από τα δοκάρια, Ζουκάνοβιτς αριστερά, Μούτζα δεξιά. Κεντρικοί αμυντικοί θα είναι οι Βράνιες και Σπάχιτς. Αμυντικό χαφ θα είναι ο Ζαχίροβιτς, αριστερά ο Λούλιτς, δεξιά ο Μισίμοβιτς και στην κορυφή του ρόμβου ο Μεντούνγιανιν. Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελείται από τους Τζέκο και Ιμπίσεβιτς.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Αυτή είναι η ενδεκάδα της Κ19 του Ολυμπιακού στον ημιτελικό με τη Ναντ

Ποιες είναι οι επιλογές του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου για τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού με τη Ναντ στο Final Four του Youth League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024