Δευτέρα 20 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Τελική ευθεία για Λιθουανία, ατομικό ο Τοροσίδης

Τελική ευθεία για Λιθουανία, ατομικό ο Τοροσίδης

Στην τελική ευθεία μπήκε από την Δευτέρα (3/6) η προετοιμασία της Εθνικής ανδρών, εν όψει του αγώνα της Παρασκευής (7/6) με την Λιθουανία στο Βίλνιους, όμως, πρόβλημα με τον Βασίλη Τοροσίδη που έκανε ατομικό πρόγραμμα. Ο αμυντικός της Ρόμα αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού και τις επόμενες ημέρες θα φανεί αν ο Φερνάντο Σάντος θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή. Στην προετοιμασία της Εθνικής ενσωματώθηκαν και οι Κώστας Κατσουράνης, Δημήτρης Σαλπιγγίδης, που έκαναν αποθεραπεία λόγω της συμμετοχής τους στην τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ.

Στην τελική ευθεία μπήκε από την Δευτέρα (3/6) η προετοιμασία της Εθνικής ανδρών, εν όψει του αγώνα της Παρασκευής (7/6) με την Λιθουανία στο Βίλνιους, όμως, πρόβλημα με τον Βασίλη Τοροσίδη που έκανε ατομικό πρόγραμμα. Ο αμυντικός της Ρόμα αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού και τις επόμενες ημέρες θα φανεί αν ο Φερνάντο Σάντος θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή.

Στην προετοιμασία της Εθνικής ενσωματώθηκαν και οι Κώστας Κατσουράνης, Δημήτρης Σαλπιγγίδης, που έκαναν αποθεραπεία λόγω της συμμετοχής τους στην τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ.

Από εκεί και έπειτα η προπόνηση περιελάμβανε προπόνηση στο 1/3 του γηπέδου με τους διεθνείς χωρισμένους σε τρεις ομάδες των έξι παικτών και μετά στα 3/4 του γηπέδου με δύο ομάδες των δέκα.

Οι δύο αυριανές προπονήσεις είναι κλειστές με την πρώτη να πραγματοποιείται στις 09:30 στο γήπεδο της Τερψιθέας επειδή έχει συνθετικό χλοοτάπητα, όπως και αυτό που θα αγωνιστούν την Παρασκευή οι διεθνείς και την άλλη στις 17:30. Την Τετάρτη η τελευταία προπόνηση στις 17:30 θα είναι ανοιχτή για τον κόσμο και τους δημοσιογράφους.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

ΑΕΚ- Λαμία 3-0: «Πικρή» νίκη για την Ένωση (vids)

H AEK αν και επικράτησε με 3-0 της Λαμίας δεν τα κατάφερε και έχασε τον τίτλο από τον ΠΑΟΚ, ο οποίος πέρασε από το «Κλεάνθης Βικελίδης» με 2-1.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 20 Μαϊου 2024