Δευτέρα 20 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
«Μονόδρομος η νίκη», λένε Γκέκας, Μανωλάς για Λιθουανία

«Μονόδρομος η νίκη», λένε Γκέκας, Μανωλάς για Λιθουανία

Με ένα και μοναδικό στόχο... τη νίκη, θα μεταβεί η Εθνική ποδοσφαίρου στη Λιθουανία, σύμφωνα με όσα δήλωσαν μετά το τέλος της προπόνησης, οι Φάνης Γκέκας και Κώστας Μανωλάς. Η Εθνική θα αναχωρήσει το πρωί της Πέμπτης (6/6, 10:00) για το Βίλνιους χωρίς αγωνιστικά προβλήματα και το απόγευμα είναι προγραμματισμένη η τελευταία προπόνηση (18:30), ενώ λίγο νωρίτερα η συνέντευξη Τύπου του Φερνάντο Σάντος (17:45).

Με ένα και μοναδικό στόχο… τη νίκη, θα μεταβεί η Εθνική ποδοσφαίρου στη Λιθουανία, σύμφωνα με όσα δήλωσαν μετά το τέλος της προπόνησης, οι Φάνης Γκέκας και Κώστας Μανωλάς. Όσο για το αν περιμένουν κάποιο… στραβοπάτημα της Βοσνίας, ελπίζοντας να «κλέψουν» την πρώτη θέση του ομίλου και την απευθείας πρόκριση στο Μουντιάλ, ο διεθνής επιθετικός που οι φήμες τον στέλνουν στην Τραμπζονσπόρ, τόνισε: «Πρώτα κοιτάμε την δικιά μας ομάδα να πάρουμε τα πέντε παιχνίδια που απομένουν και στο τέλος θα δούμε τι θα γίνει».

Αναλυτικά όσα είπε ο Φάνης Γκέκας:

«Δεν υπάρχουν πολλά προβλήματα η ομάδα δείχνει σε καλή κατάσταση από ότι δείχνει στις προπονήσεις, είναι τέλος περιόδου, αλλά αυτά δεν μπορούμε να τα πούμε αυτή τη στιγμή προέχει το παιχνίδι της Παρασκευής εμείς είμαστε έτοιμοι και πρέπει να πάμε να κερδίσουμε».

Για το αν θέλουμε τη νίκη, έστω και χωρίς καλή εμφάνιση: «Θέλουμε τους τρεις βαθμούς όπως και να έχει».

Αν περιμένει να βγάλει η Εθνική μέσα στο γήπεδο παραπάνω εγωισμό μετά από την ήττα με την Βοσνία: «Το έχουμε αποδείξει στο παρελθόν ότι μετά από άτυχα αποτελέσματα καταφέρνουμε να πάρουμε αυτό που θέλουμε και την Παρασκευή όποιες συνθήκες και αν έχουμε πρέπει να πάμε να κερδίσουμε και πιστεύω μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Αν περιμένει στραβοπάτημα της Βοσνίας: «Πρώτα κοιτάμε την δικιά μας ομάδα να πάρουμε τα πέντε παιχνίδια που απομένουν και στο τέλος θα δούμε τι θα γίνει».

Αν είναι έτοιμος να σκοράρει: «Θα δείξει την Παρασκευή».

Μανωλάς: «Πάμε μόνο για τη νίκη»

Από την πλευρά του ο Κώστας Μανωλάς είπε: «Είναι μια πάρα πολύ κρίσιμη αναμέτρηση πρέπει πάση θυσία να κερδίσουμε. Ευελπιστούμε να παρουσιαστούμε καλοί στο παιχνίδι και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς για τη συνέχεια».

Για τα προβλήματα κυρίως στην άμυνα: «Υπάρχουν τα προβλήματα του Αβραάμ, του Κυριάκου Παπαδόπουλου και του Μαλεζά, αλλά η Εθνική έχει βάθος πιστεύω όλοι οι παίκτες είμαστε ισάξιοι και μπορούμε να καλύψουμε τα κενά».

Αν οι διεθνείς έχουν διαβάσει την Λιθουανία: «Ο προπονητής μας, μας έχει πει όσα έπρεπε να μας πει όπως κάθε φορά το κάνει. Την έχουμε διαβάσει καλά και πιστεύω θα την κερδίσουμε εύκολα ή δύσκολα την Παρασκευή».

Για την αίσθηση του πλαστικού χλοοτάπητα που προπονήθηκαν την Τρίτη οι παίκτες: «Δεν είναι η πρώτη φορά που πατάμε συνθετικό χλοοτάπητα. Σίγουρα είναι διαφορετικό το να παίζεις όλη τη χρονιά σε φυσικό χορτάρι, αλλά δεν υπάρχουν δικαιολογίες γι αυτό το παιχνίδι πάμε μόνο για τη νίκη».

Χωρίς προβλήματα στο Βίλνιους

Στο μεταξύ, χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η απογευματινή προπόνηση της Τετάρτης (5/6) στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά. Ο Φερνάντο Σάντος είναι στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του, καθώς και ο Γιώργος Καραγκούνης προπονήθηκε κανονικά, ενώ συμμετείχε και στο δίτερμα. Κατά την διάρκεια του «οικογενειακού» διπλού, ο Πορτογάλος Ομοσπονδιακός τεχνικός χρησιμοποίησε δύο ενδεκάδες, δείχνοντας πως σε μεγάλο ποσοστό έχει καταλήξει σε αυτούς που θα ξεκινήσουν στην αναμέτρηση της Παρασκευής.

Στην μια ομάδα (με τους βασικούς) αγωνίστηκαν οι Καρνέζης, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Τοροσίδης, Χολέμπας, Μανιάτης, Κατσουράνης, Ταχτσίδης, Γκέκας, Σαμαράς, και Κονέ.

Στην άλλη ομάδα (με τους αναπληρωματικούς) έπαιξαν οι: Σηφάκης, Βύντρα, Μανιάτογλου (μεταφραστής Σαντός), Χριστοδουλόπουλος, Τζαβέλλας, Τζιώλης, Καραγκούνης, Νίνης, Σαλπιγγίδης, Φορτούνης και Μήτρογλου.

Η Εθνική θα αναχωρήσει το πρωί της Πέμπτης (6/6, 10:00) για το Βίλνιους και το απόγευμα είναι προγραμματισμένη η τελευταία προπόνηση (18:30), ενώ λίγο νωρίτερα η συνέντευξη Τύπου του Φερνάντο Σάντος (17:45).

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ο «Superman» Ποντένσε έκλεισε εισιτήριο για τις 25 Ιουλίου, ο Ολυμπιακός όμως θέλει Ευρώπη στις… 25 Σεπτέμβρη (vids)

Ο Ντανιέλ Ποντένσε ανάγκασε τη Λεωφόρο να υποκλιθεί στο ταλέντο του και έκανε ήδη μια… δουλειά για τον Ολυμπιακό. Αλλά…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 20 Μαϊου 2024