Τετάρτη 08 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
«Έφυγε» από τη ζωή o Ηλίας Μπαζίνας

«Έφυγε» από τη ζωή o Ηλίας Μπαζίνας

Ένας από τους πιο αξιόλογους ανθρώπους και δημοσιογράφους του αθλητικού ρεπορτάζ, ο Ηλίας Μπαζίνας, έφυγε το βράδυ της Πέμπτης (22/8), χάνοντας τη μάχη με τον καρκίνο, στα 73 του χρόνια. Η απώλεια ενός πραγματικού «δασκάλου», μιας μεγάλης μορφής του αθλητικού Τύπου, αφήνει φτωχότερη την δημοσιογραφική «οικογένεια», αφού τους τελευταίες μήνες πάλεψε με την επάρατη νόσο.

Ένας από τους πιο αξιόλογους ανθρώπους και δημοσιογράφους του αθλητικού ρεπορτάζ, ο Ηλίας Μπαζίνας, έφυγε το βράδυ της Πέμπτης (22/8), χάνοντας τη μάχη με τον καρκίνο, στα 73 του χρόνια.

Η απώλεια ενός πραγματικού «δασκάλου», μιας μεγάλης μορφής του αθλητικού Τύπου, αφήνει φτωχότερη την δημοσιογραφική «οικογένεια», αφού τους τελευταίες μήνες πάλεψε με την επάρατη νόσο. Για πολλά χρόνια εργάστηκε στην εφημερίδα «Φίλαθλος», ενώ τελευταία αρθρογραφούσε στην «Live Sport».

Η κηδεία του Ηλία Μπαζίνα θα γίνει την προσεχή Δευτέρα (26/8) στο 1ο νεκροταφείο Αθηνών στις 15:00.

Ανακοίνωση του ΠΣΑΤ

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικών Συντακτών εξέδωσε ανακοίνωση για τον θάνατο του δημοσιογράφου, Ηλία Μπαζίνα, η οποία έχει ως εξής:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικών Συντακτών (ΠΣΑΤ) ανακοινώνει με θλίψη την απώλεια του Ηλία Μπαζίνα, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή την Πέμπτη το βράδυ σε ηλικία 73 ετών μετά από σύντομη ασθένεια.

Ο Ηλίας Μπαζίνας υπήρξε επί σειρά ετών αρθρογράφος της εφημερίδας «Φίλαθλος», ενώ τα τελευταία χρόνια αρθρογραφούσε στην εφημερίδα «Live Sport». Στη διάρκεια της καριέρας του εργάστηκε επίσης στους ραδιοφωνικούς σταθμούς «Real F.M» και «Spint F.M.» καθώς και στην εφημερίδα «Real News».

Υπήρξε ερασιτέχνης αθλητής της άρσης βαρών, της πυγμαχίας και των ρίψεων. Σπούδασε νομικά και είναι συγγραφέας βιβλίων μεταξύ των οποίων και το «Χωρίς Παρωπίδες».

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΣΑΤ αποχαιρετά τον αγαπητό συνάδελφο και συλλυπείται τους οικείους του».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Το κλάμα του αρχηγού της Εθνικής πόλο Γιάννη Φουντούλη, οι συμπαίκτες του και το Παρίσι (pics)

«Δεν είμαι πολύ συναισθηματικός τύπος, αλλά ήταν πραγματικά μια μαγική στιγμή. Μόνο μια φορά στο παρελθόν, όταν είδα για πρώτη φορά τη νεογέννητη κόρη μου, ένιωσα τόσο έντονα που έβαλα τα κλάματα.»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 08 Μαϊου 2024