Κυριακή 19 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ατομική προπόνηση για Σαμαρά και Παπασταθόπουλο

Ατομική προπόνηση για Σαμαρά και Παπασταθόπουλο

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας η πρώτη προπόνηση των παικτών της Εθνικής εν όψει των δύο τελευταίων αγώνων με Σλοβακία και Λιχτενστάιν για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο και τον Γιώργο Σαμαρά να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα. Μετά την ολοκλήρωσή της, ο «νέος» στην αποστολή Ανδρέας Σάμαρης, εκφράζοντας την αισιοδοξία του ότι η Εθνική θα προκριθεί στη Βραζιλία είτε απευθείας, είτε μέσω των μπαράζ. Από την πλευρά του ο Στέφανος Καπίνο αναφέρθηκε στο ματς με τη Σλοβακία τονίζοντας: «Θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι, όμως εμείς έχουμε το ρόστερ και την ποιότητα να πάρουμε την νίκη».

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας η πρώτη προπόνηση των παικτών της Εθνικής εν όψει των δύο τελευταίων αγώνων με Σλοβακία και Λιχτενστάιν για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Γιώργος Σαμαράς, του οποίου η πτήση καθυστέρησε, αλλά τελικά πρόλαβε και πήγε απευθείας από το αεροδρόμιο στον Άγιο κοσμά.

Από την άλλη πλευρά, ατομικό ακολούθησε και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος που έχει πρόβλημα στους προσαγωγούς, με τον παίκτη της Ντόρτμουντ να είναι αμφίβολος μέχρι και την τελευταία στιγμή.

Στην προπόνηση της Τρίτης αναμένεται να αποκαλυφθούν και τα πρώτα σχέδια του Φερνάντο Σάντος όσον αφορά τον αγώνα της Παρασκευής με τη Σλοβακία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Μετά την προπόνηση δηλώσεις έκανε και ο «νέος» παίκτης της Εθνικής, Ανδρέας Σάμαρης: «Στόχος μας είναι η νίκη για να εξαντλήσουμε κάθε πιθανότητα να προκριθούμε πρώτοι. Θέλουμε δύο νίκες, αφού είμαστε ισόβαθμοι με την Βοσνία, η οποία πρέπει να στραβοπατήσει. Πιστεύω όμως πως, απευθείας ή μπαράζ στο τέλος θα περάσουμε» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Έχουμε μέταλλο, όποια και να έρθει αν πάμε στα μπαράζ μπορούμε να την αποκλείσουμε. Έχουμε και την εμπειρία από τους αγώνες με την Ουκρανία, όλοι μας είμαστε αισιόδοξοι, πως έστω και με μπαράζ θα προκριθούμε.

»Πρέπει να παρουσιάσουμε εικόνα αντίστοιχη με αυτή, κόντρα στην Λετονία. Στόχος πάντα είναι η νίκη, αν έρθει και το δώρο από την Βοσνία, έχει καλός».

Στην ερώτηση για το πως τον αποδέχθηκαν οι υπόλοιποι διεθνείς είπε: «Στην ομάδα υπάρχει πολύ ωραίο κλίμα, με υποδέχτηκαν σαν να ήμουν καιρό εδώ. Βρήκα συμπαίκτες από την ομάδα και παίκτες που έχουμε παίξει πολλές φορές αντίπαλοι, υπάρχει ομαδικό πνεύμα και αυτό κάνει την διαφορά».

Από την πλευρά του ο Στέφανος Καπίνο αναφέρθηκε στο ματς με τη Σλοβακία τονίζοντας: «Θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι, κόντρα σε μία πολύ δυνατή ομάδα, όμως εμείς έχουμε το ρόστερ και την ποιότητα να πάρουμε την νίκη και τους 3 βαθμούς.

»Έχουν καλούς παίκτες, που είναι πολύ δυνατοί στο ένας εναντίον ενός, θέλουν το παιχνίδι για ψυχολογικούς κυρίως λόγους, αλλά πιστεύω πως εμείς, θα είμαστε αυτοί που θα πανηγυρίσουν στο τέλος.

»Είμαστε καλύτεροι, ο κόσμος πρέπει να είναι πάλι δίπλα μας, η στήριξη που μας προσφέρει είναι πολύτιμη. Θα τα δώσουμε όλα για να διεκδικήσουμε τις ελπίδες που μας αναλογούν για να τερματίσουμε πρώτοι».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Φοβερό comeback και πρόκριση στους τελικούς της Δύσης για τους Μάβερικς (117-116)

Οι Ντάλας Μάβερικς με φοβερό comeback νίκησαν με σκορ 117-116 σε ματς θρίλερ τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, πήραν τη σειρά με 4-2 και προκρίθηκαν στους τελικούς της Δύσης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 19 Μαϊου 2024