Σάββατο 18 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Προπονήθηκε ο «Πάπα», δεν ρισκάρει, όμως, ο Σάντος

Προπονήθηκε ο «Πάπα», δεν ρισκάρει, όμως, ο Σάντος

Κανονικά συμμετείχε στη σημερινή απογευματινή προπόνηση της εθνικής ομάδας ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, αλλά οι πιθανότητες να ξεκινήσει στην αρχική ενδεκάδα του αγώνα με τη Σλοβακία δεν είναι με το μέρος του. Οι ποδοσφαιριστές που μάχονται για δύο θέσεις είναι τρεις. Οι Σαλπιγγίδης, Χριστοδουλόπουλος και Νίνης διεκδικούν με τις ίδιες πιθανότητες φανέλα βασικού, με τον τελευταίο να ήταν με τους βασικούς στην πρωινή προπόνηση, ενώ οι άλλοι δύο χρησιμοποιήθηκαν από ένα ημίχρονο.

Κανονικά συμμετείχε στη σημερινή απογευματινή προπόνηση της εθνικής ομάδας ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, αλλά οι πιθανότητες να ξεκινήσει στην αρχική ενδεκάδα του αγώνα με τη Σλοβακία δεν είναι με το μέρος του.

Ο Φερνάντο Σάντος δεν έχει καμία διάθεση να ρισκάρει με την περίπτωση του κεντρικού αμυντικού της Ντόρτμουντ, προκειμένου να τον έχει έτοιμο στη συνέχεια. Το πιο πιθανό είναι ότι οι Σιόβας, Μανωλάς θα χρησιμοποιηθούν στο κέντρο της άμυνας, καθώς ο Πορτογάλος ομοσπονδιακός φαίνεται να έχει καταλήξει στο κεντρικό αμυντικό δίδυμο του Ολυμπιακού.

Οι ποδοσφαιριστές που μάχονται για δύο θέσεις είναι τρεις. Οι Σαλπιγγίδης, Χριστοδουλόπουλος και Νίνης διεκδικούν με τις ίδιες πιθανότητες φανέλα βασικού, με τον τελευταίο να ήταν με τους βασικούς στην πρωινή προπόνηση, ενώ οι άλλοι δύο χρησιμοποιήθηκαν από ένα ημίχρονο.

Στο απογευματινό σχήμα, ο Σάντος άλλαξε κάπως τα σχέδιά του: Κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Καρνέζης, με τους Τοροσίδης, Χολέμπας, Σιόβας, Μανωλας να αποτελούν την τετράδα της άμυνας. Τα δύο αμυντικά χαφ ήταν οι Τζιόλης και Μανιάτης και από εκεί και πέρα, ο Σαλπιγγίδης έπαιξε στο δεξί άκρο, ο Χριστοδουλόπουλος στο αριστερό και ο Σαμαράς κινείτο ως κρυφός φορ πίσω από τον Μήτρογλου.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Κοντά στο sold out η Φιορεντίνα για τον τελικό – Πόσα εισιτήρια απομένουν

Πολύ κοντά στο να εξαντλήσουν τα διαθέσιμα εισιτήρια για τον τελικό του Europa Conference League είναι οι οπαδοί της Φιορεντίνα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 18 Μαϊου 2024