Σάββατο 18 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
«Θα... αγιοποιήσουμε τον Ψωμιάδη», λέει ο Βαξεβάνης

«Θα… αγιοποιήσουμε τον Ψωμιάδη», λέει ο Βαξεβάνης

Συνεχίστηκε την Παρασκευή η κατάθεση του Κώστα Βαξεβάνη για την υπόθεση με τα «στημένα», με τον δημοσιογράφο απευθυνόμενος εν μέσω έντασης στην πρόεδρο του δικαστηρίου να τονίζει: «Κυρία πρόεδρε, υπάρχει κίνδυνος να φύγουμε από εδώ με αγιοποιημένη την εικόνα του κ.Ψωμιάδη». Η κατάθεση του κ.Βαξεβάνη, ο οποίος έχει ασχοληθεί σε εκπομπή του με το ποιόν του Μάκη Ψωμιάδη, πραγματοποιήθηκε μετά από αυτή του πρώην πρέδρου του Παναθηναϊκού, Νικόλα Πατέρα που χαρακτήρισε «σοβαρό άνθρωπο και επιχειρηματία» τον κ.Ψωμιάδη.

Συνεχίστηκε την Παρασκευή η κατάθεση του Κώστα Βαξεβάνη για την υπόθεση με τα «στημένα», με τον δημοσιογράφο απευθυνόμενος εν μέσω έντασης στην πρόεδρο του δικαστηρίου να τονίζει: «Κυρία πρόεδρε, υπάρχει κίνδυνος να φύγουμε από εδώ με αγιοποιημένη την εικόνα του κ.Ψωμιάδη».

Η κατάθεση του κ.Βαξεβάνη, ο οποίος έχει ασχοληθεί σε εκπομπή του με το ποιόν του Μάκη Ψωμιάδη, πραγματοποιήθηκε μετά από αυτή του πρώην προέδρου του Παναθηναϊκού, Νικόλα Πατέρα και των 4 πρώην και νυν διαιτητών.

Μεταξύ άλλων ο Κώστας Βαξεβάνης κατέθεσε:

«Άλλοι μάρτυρες κάνουν αξιολογικές κρίσεις, ότι ο Ψωμιάδης είναι καλό παιδί κλπ. Εμείς δεν κάνουμε αξιολογικές κρίσεις, αναφερόμαστε σε γεγονότα που ουδέποτε αμφισβητήθηκαν. Στη μετοχική σύνθεση των εταιριών του δεν εμφανίζεται πουθενά.

»Όμως φαίνεται ως ο ιδιοκτήτης σε όλες αυτές. Έχει τη συμπεριφορά ανθρώπου που σχετίζεται με τις επιχειρήσεις αυτές. Στην Καβάλα εμφανιζόταν ο Ψωμιάδης την ώρα που είχε μηδενικά εισοδήματα και κυκλοφορούσε με πούρα, χρυσά δαχτυλίδια, χρυσά ρολόγια κι έχει και τους κορυφαίους δικηγόρους.

»Ουδέποτε έχει διαψεύσει ότι έχει σχέση με τις εταιρίες αυτές και στην Καβάλα εμφάνιζε την εικόνα του προέδρου της ΠΑΕ».

Σε αυτό το σημείο, ο κ.Βαξεβάνης αναφέρθηκε σε ηχητικά ντοκουμέντα που έχει παρουσιάσει στις εκπομπές του και αφορούν τον Μάκη Ψωμιάδη, γεγονός που προκάλεσε την έντονη αντίδραση των δικηγόρων του, με τον Γιάννη Ηρειώτη να λέει χαρακτηριστικά: «Και για το προπατορικό αμάρτημα που φταίει η Εύα, ηθικός αυτουργός είναι ο Ψωμιάδης;».

Τότε, ο δημοσιογράφος απευθυνόμενος προς την πρόεδρο του δικαστηρίου απάντησε: «Κυρία πρόεδρε, υπάρχει κίνδυνος να φύγουμε από εδώ με αγιοποιημένη την εικόνα του κ. Ψωμιάδη».

Εν μέσω έντασης, το δικαστήριο ζήτησε από τον Κώστα Βαξεβάνη να αναφερθεί αποκλειστικά σε ό,τι ξέρει για την υπόθεση με τα «στημένα» παιχνίδια και απάντησε: «Δεν ξέρω με ποιον τρόπο στήνονται τα παιχνίδια. Ισχύει ό,τι σας έχω πει».

Την Πέμπτη (17/10), θα καταθέσει ο πρώην ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ, Ανδρέας Φάκος, ενώ αυτή θα είναι η μοναδική ημέρα που θα συνεδριάσει το δικαστήριο την επόμενη εβδομάδα.

Η διαδικασία θα συνεχιστεί και στις 5 εργάσιμες ημέρες τις μεθεπόμενης εβδομάδας, δηλαδή από τις 21 ως και τις 25 Οκτωβρίου.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Αήττητη πρωταθλήτρια η Λεβερκούζεν (2-1), αποθέωση για Ρόις στη νίκη της Ντόρτμουντ (4-0, vid)

Η Λεβερκούζεν τελείωσε την φετινή Bundesliga πρώτη και αήττητη (2-1) – «Πάρτι» της Ντόρτμουντ στην Βεστφαλία στο τελευταίο παιχνίδι του Ρόις (4-0).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 18 Μαϊου 2024