Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Οι δοκιμές του Σάντος και τα... μπαράζ του Κατσουράνη

Οι δοκιμές του Σάντος και τα… μπαράζ του Κατσουράνη

Με διπλή προπόνηση ξεκίνησε την Κυριακή (13/10) στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά η προετοιμασία της Εθνικής για την αναμέτρηση με το Λιχτενστάιν την προσεχή Τρίτη (15/10, 20:00). Στην πρωινή ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Φερνάντο Σάντος, δεν φανέρωσε τα πλάνα του, καθώς είχε περισσότερο τον χαρακτήρα του χαλαρώματος σε αντίθεση με το απόγευμα. Ο Πορτογάλος έδειξε κάποια πράγματα για την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει στο τελευταίο ματς του ομίλου και η οποία θα έχει αρκετές αλλαγές, θέλοντας να δώσει χρόνο συμμετοχής και σε άλλους παίκτες. Κατσουράνης: «Εμείς προετοιμαζόμαστε για τα μπαράζ».

Με διπλή προπόνηση ξεκίνησε την Κυριακή (13/10) στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά η προετοιμασία της Εθνικής για την αναμέτρηση με το Λιχτενστάιν την προσεχή Τρίτη (15/10, 20:00). Στην πρωινή ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Φερνάντο Σάντος, δεν φανέρωσε τα πλάνα του, καθώς είχε περισσότερο τον χαρακτήρα του χαλαρώματος σε αντίθεση με το απόγευμα. Ο Πορτογάλος έδειξε κάποια πράγματα για την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει στο τελευταίο ματς του ομίλου και η οποία θα έχει αρκετές αλλαγές, θέλοντας να δώσει χρόνο συμμετοχής και σε άλλους παίκτες.

Συγκεκριμένα, ο Σάντος παρέταξε στο 4-3-3 τον Σηφάκη κάτω από τα δοκάρια, τον Βύντρα στο δεξί άκρο της άμυνας, τον Χολέβα στο αριστερό και κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Κατσουράνη-Σιόβα.

Στη μεσαία γραμμή η τριάδα ήταν Ταχτσίδης, Κονέ, Καραγκούνης και στην επίθεση οι Σαμαράς (αριστερά), Σαλπιγγίδης (δεξιά), Μήτρογλου (κορυφή).

Θέση στην μεσαία γραμμή διεκδικεί και ο Τζιόλης (αντί του Ταχτσίδη), ο οποίος μαζί με τον Παπασταθόπουλο (δεν θα χρησιμοποιηθεί στον αγώνα για λόγους ξεκούρασης) έκαναν την Κυριακή ατομικό πρόγραμμα (αποφόρτιση).

Η προετοιμασία της Εθνικής θα συνεχιστεί την Δευτέρα (14/10) με προπόνηση στον Άγιο Κοσμά στις 17:30 το απόγευμα, ενώ ο Σάντος θα δώσει την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου λίγο νωρίτερα στις 16:45.

Η προπόνηση της Εθνικής του Λιχτενστάιν είναι προγραμματισμένη για τις 20:00 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και η συνέντευξη Τύπου στις 19:30 στον ίδιο χώρο.

Κατσουράνης: «Εμείς προετοιμαζόμαστε για τα μπαράζ»

Η Εθνική εκτός συγκλονιστικού απροόπτου προετοιμάζεται για τα μπαράζ, όπως τόνισε στις δηλώσεις του ο Κώστας Κατσουράνης, πριν από την απογευματινή προπόνηση της Εθνικής.

«Να κερδίσουμε εμείς το δικό μας το παιχνίδι και βλέπουμε. Δεν θα ασχοληθούμε με το άλλο παιχνίδι. Έτσι κι αλλιώς δεν εξαρτάται από εμάς. Εμείς έτσι κι αλλιώς είμαστε προετοιμασμένοι για τα μπαράζ αν δεν γίνει κάτι στο τελευταίο ματς. Θα δούμε. Ας κερδίσουμε εμείς και βλέπουμε».

Για το εάν έχουμε κάποια προτίμηση στα μπαράζ: «Όχι δεν έχουμε προτιμήσεις γιατί δεν έχουμε πάει ακόμα στα μπαράζ. Ας πάμε και βλέπουμε».

Για το πρόβλημα με κάρτες εν όψει μπαράζ: «Δεν ξέρω τι θα γίνει τις κίτρινες κάρτες».

Για τον κόσμο: «Ο κόσμος ήταν πολύς με τη Σλοβακία ελπίζω το ίδιο να συμβεί και στον αγώνα με το Λιχτενστάιν. Είναι δίπλα μας όλα αυτά τα χρόνια και τον ευχαριστούμε».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Αιχμές από τον Λάκοβιτς μετά το Μπαρτσελόνα – Γκραν Κανάρια: «Χάσαμε για λόγους που δεν καταλαβαίνω»

Σπόντες από τον Γιάκα Λάκοβιτς, μετά από την ήττα της Γκραν Κανάρια από τη Μπαρτσελόνα στην παράταση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024