Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δεν δοκίμασε 11άδα ο Σάντος, δεν έπαιξε στο δίτερμα ο Σαμαράς

Δεν δοκίμασε 11άδα ο Σάντος, δεν έπαιξε στο δίτερμα ο Σαμαράς

Τη Δευτέρα οι παίκτες έκαναν χαλάρωμα, την Τρίτη ο Φερνάντο Σάντος δεν άνοιξε τα «χαρτιά» και έτσι θα πρέπει να περιμένουμε –τουλάχιστον- ακόμη μια μέρα για να πάρουμε μια γεύση από τα πλάνα του Ομοσπονδιακού τεχνικού εν όψει του πρώτου αγώνα μπαράζ με τη Ρουμανία την προσεχή Παρασκευή (21:45, MEGA) στο Καραϊσκάκη. Ο Γιώργος Σαμαράς, αν και ανέβασε «στροφές», δεν έλαβε μέρος στο δίτερμα, κάτι που αναμένεται να γίνει την Τετάρτη, όταν και θα γίνει η πρώτη διπλή προπόνηση (πρωί - απόγευμα). Αναφορικά με τα εισιτήρια, όπως έγινε γνωστό από την ΕΠΟ, μέχρι στιγμής έχουν φύγει 22.000 εισιτήρια και όλα δείχνουν ότι πάμε για sold out.

Τη Δευτέρα οι παίκτες έκαναν χαλάρωμα, την Τρίτη ο Φερνάντο Σάντος δεν άνοιξε τα «χαρτιά» και έτσι θα πρέπει να περιμένουμε –τουλάχιστον- ακόμη μια μέρα για να πάρουμε μια γεύση από τα πλάνα του Ομοσπονδιακού τεχνικού εν όψει του πρώτου αγώνα μπαράζ με τη Ρουμανία την προσεχή Παρασκευή (21:45, MEGA) στο Καραϊσκάκη.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν έδειξε τι σχεδιάζει, αφού στην προπόνηση της Τρίτης, και οι διεθνείς δούλεψαν πολύ με μπάλα, κάνοντας ασκήσεις με πάσες και σέντρες από τα άκρα, ανά τετράδες, ενώ στη συνέχεια υπήρξε το διπλό. Εκεί ο Σάντος, επέλεξε να αφήσει περισσότερο «ελεύθερους» τους παίκτες του.

Ωστόσο, ο Γιώργος Σαμαράς, αν και ανέβασε «στροφές», δεν έλαβε μέρος στο δίτερμα, κάτι που αναμένεται να γίνει την Τετάρτη, όταν και θα γίνει η πρώτη διπλή προπόνηση (πρωί – απόγευμα).

Αναφορικά με τα εισιτήρια, όπως έγινε γνωστό από την ΕΠΟ, μέχρι στιγμής έχουν φύγει 22.000 εισιτήρια και όλα δείχνουν ότι πάμε για sold out.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Το νέο «κάδρο» έχει και τον αρχηγό

Η επιστροφή του Κώστα Παπανικολάου αλλάζει τα δεδομένα ενόψει της τρίτης μάχης Ολυμπιακού - Μπαρτσελόνα για την πρόκριση στο final 4

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024