Σάββατο 18 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Δεν άνοιξε τα χαρτιά του ο Σάντος εν όψει Ρουμανίας

Δεν άνοιξε τα χαρτιά του ο Σάντος εν όψει Ρουμανίας

Δεν έχει αποφασίσει ακόμα την ενδεκάδα που θα παρατάξει στην αναμέτρηση της Παρασκευής με την Ρουμανία για τα μπαράζ του Μουντιάλ, ο Φερνάντο Σάντος. Αυτό φάνηκε στην δίωρη προπόνηση της Τετάρτης στο γήπεδο «Καραϊσκάκη», όπου ο Πορτογάλος τεχνικός έδειξε να έχει διλήμματα. Κανονικά θα παρευρεθεί στην αποστολή της Ρουμανίας ο Τσιπριάν Ταταρουσάνου, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού στην μέση.

Δεν έχει αποφασίσει ακόμα την ενδεκάδα που θα παρατάξει στην αναμέτρηση της Παρασκευής με την Ρουμανία για τα μπαράζ του Μουντιάλ, ο Φερνάντο Σάντος. Αυτό φάνηκε στην δίωρη προπόνηση της Τετάρτης στο γήπεδο «Καραϊσκάκη», όπου ο Πορτογάλος τεχνικός έδειξε να έχει διλήμματα.

Το σύστημα, στο οποίο έχει καταλήξει ο Σάντος είναι το 4-3-3 και σίγουροι θεωρούνται οι: Καρνέζης, Τοροσίδης, Παπασταθόπουλος, Χολέμπας, Κατσουράνης και Σαμαράς.

Από κει και πέρα ο Ομοσπονδιακός τεχνικός δοκίμασε και Σιόβα και Μανωλά στο πλάι του αμυντικού της Μπορούσια Ντόρτμουντ, Σωκράτη Παπασταθόπουλου. Στην συνέχεια δοκίμασε το δίδυμο Μανιάτη-Τζιόλη και Καραγκούνη-Ταχτσίδη για να συμπληρώσουν την αμυντική τριπλέτα δίπλα στον Κατσουράνη.

Όσον αφορά την επιθετική τριάδα ο Σαμαράς είναι ο μόνος σίγουρος στα αριστερά, ενώ για τα δεξιά αρχικά δοκιμάστηκε ο Σαλπιγγίδης και στην συνέχεια την θέση του πήρε ο Χριστοδουλόπουλος. Τέλος στην κορυφή χρησιμοποιήθηκαν οι Μήτρογλου και Γκέκας.

Πάντως η προπόνηση της Τετάρτης έγινε σε πολύ δυνατούς ρυθμούς και δόθηκε μεγάλο βάρος στην τακτική.

Επόμενη προπόνηση για την «γαλανόλευκη» είναι την Πέμπτη στις 16:30 καθώς το απόγευμα δεν υπάρχει προπόνηση προκειμένου οι παίκτες να ξεκουραστούν.

Κανονικά στην αποστολή ο Ταταρουσάνου

Κανονικά θα παρευρεθεί στην αποστολή της Ρουμανίας ο Τσιπριάν Ταταρουσάνου, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού στην μέση.

Πλέον είναι πολύ πιθανή η χρησιμοποίηση του, που θα εξαρτηθεί από τον Πιτσούρκα και από τον αν θα τον εμπιστευτεί η αν θα προτιμήσει τον Παντιλιμόν, ο οποίος πλέον αγωνίζεται βασικός στην Μάντσεστερ Σίτι.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Κοντά στο sold out η Φιορεντίνα για τον τελικό – Πόσα εισιτήρια απομένουν

Πολύ κοντά στο να εξαντλήσουν τα διαθέσιμα εισιτήρια για τον τελικό του Europa Conference League είναι οι οπαδοί της Φιορεντίνα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 18 Μαϊου 2024