Πέμπτη 09 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Η καρδιά του Σάντος, οι πετσέτες και οι... ξεκάλτσωτοι παίκτες

Η καρδιά του Σάντος, οι πετσέτες και οι… ξεκάλτσωτοι παίκτες

Στιγμές αποθέωσης ακολούθησαν δευτερόλεπτα μετά τη λήξη του αγώνα της Εθνικής Ανδρών στη Ρουμανία με το οποίο... σφραγίστηκε η παρουσία της Ελλάδας στο Μουντιάλ της Βραζιλίας. Το sports.in.gr ήταν εκεί και κατέγραψε λεπτό προς λεπτό τον ενθουσιασμό του Φερνάντο Σάντος, ο οποίος προτού καλά – καλά πανηγυρίσει με τους παίκτες του, άφησε τον πάγκο του και κατευθύνθηκε προς τους Έλληνες φιλάθλους που έδωσαν το «παρών» στη «Νασιονάλ Αρίνα» του Βουκουρεστίου με τον Πορτογάλο να ξεσπά σε έντονες εκδηλώσεις χαράς, χτυπώντας δυνατά την καρδιά του.

Στιγμές αποθέωσης ακολούθησαν δευτερόλεπτα μετά τη λήξη του αγώνα της Εθνικής Ανδρών στη Ρουμανία με το οποίο… σφραγίστηκε η παρουσία της Ελλάδας στο Μουντιάλ της Βραζιλίας. Το sports.in.gr ήταν εκεί και κατέγραψε λεπτό προς λεπτό τον ενθουσιασμό του Φερνάντο Σάντος, ο οποίος προτού καλά – καλά πανηγυρίσει με τους παίκτες του, άφησε τον πάγκο του και κατευθύνθηκε προς τους Έλληνες φιλάθλους που έδωσαν το «παρών» στη «Νασιονάλ Αρίνα» του Βουκουρεστίου με τον Πορτογάλο να ξεσπά σε έντονες εκδηλώσεις χαράς, χτυπώντας δυνατά την καρδιά του.

  • Αποστολή: Σπύρος Κόλλιας

Τόσο ο ίδιος, όσο και οι διεθνείς είχαν δεχτεί έντονη κριτική στα τελευταία ματς των προκριματικών Μουντιάλ, πριν από τα μπαράζ με τη Ρουμανία και προφανώς, έβγαλε αυθόρμητα ένα «παράπονο». Τι ήθελε να πει με την κίνηση να δείξει την καρδιά του; Ενδεχομένως, ότι είναι ένας από «εμάς» και αυτό φάνηκε στους έξαλλους πανηγυρισμούς, όπου άφησε στα αποδυτήρια τον συντηρητικό Σάντος και το γλέντισε σαν… Έλληνας. Το ίδιο έκαναν και οι οπαδοί που ζούσαν το δικό τους ντελίριο στη «γαλανόλευκη» εξέδρα.

Το πιο αστείο σημείο ήταν η τελευταία επιστροφή των διεθνών από τα αποδυτήρια με τις… κάλτσες για να χαιρετήσουν και πάλι τους φιλάθλους και τον Γιώργο Καραγκούνη να συντονίζει για μια ακόμη φορά τους πανηγυρισμούς…



Το τελευταίο «πάρτι» των Ελλήνων φιλάθλων στην «Νασιονάλ Αρίνα», έγινε λίγο πριν αποχωρήσουν από το γήπεδο και πάρουν τον δρόμο της επιστροφής, έχοντας την πρόκριση στις αποσκευές. Το τύμπανο και η καραμούζα έδιναν τον ρυθμό και όλοι ακολουθούσαν.

Όσο για την επιστροφή της αποστολής από το Βουκουρέστι; Δείτε τα αποκλειστικά πλάνα με τους πανηγυρισμούς των διεθνών μας, μέσα από το αεροπλάνο, λίγες ώρες μετά την πρόκριση.

Θα ήταν παράλειψη να μην αναφέρουμε ότι μέσα στο γενικότερο κλίμα ομοψυχίας που υπήρχε σε αυτό το ταξίδι, συμμετείχε σύσσωμο και το προσωπικό της Aegean, που δεν ήταν μόνο επίσημος υποστηρικτής, αλλά και ένθερμος φίλαθλος της Εθνικής!

Από τον «τρελό» πιλότο που μας παρακινούσε να τραγουδήσουμε συνθήματα μέσα στο αεροπλάνο και μας ζητούσε να το κάνουμε όλο και πιο δυνατά, την Σταυρούλα, αλλά και την Έλλη που μας συνόδευσαν στο γήπεδο και ήταν πάντα δίπλα μας για ό,τι χρειαστούμε και φυσικά όλες τις αεροσυνοδούς της πτήσης που αψήφησαν το κρύο και στο τέλος μας έδωσαν ραντεβού… στο Ρίο!

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Γεμάτη από νωρίς η Θυρα 7 στο «Γ. Καραϊσκάκης» (vid)

Σχεδόν 1 ώρα πριν από την έναρξη του μεγάλου ημιτελικού μεταξύ Ολυμπιακού και Άστον Βίλα, η Θύρα 7 έχει γεμίσει από τους φίλους των ερυθρόλευκων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 09 Μαϊου 2024