Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Διεθνής γυναίκα διαιτητής κατήγγειλε την ΕΠΟ για ρατσισμό!

Διεθνής γυναίκα διαιτητής κατήγγειλε την ΕΠΟ για ρατσισμό!

Πληθαίνουν το τελευταίο διάστημα οι καταγγελίες κατά της ΕΠΟ, σχετικά με τρόπο που η ίδια διαχειρίζεται συνολικά το ελληνικό ποδόσφαιρο στους τομείς ευθύνης που την αφορούν. Συγκεκριμένα, μετά τις ανακοινώσεις αρκετών ομάδων της Σούπερ Λιγκ κατά της διαιτησίας, την οποία ορίζει η Ομοσπονδία, ήρθε και μία καταγγελία από τη Διαιτησία κατά της ΕΠΟ! Και μάλιστα, το εξώδικο της διεθνούς ρέφερι (φέρει το σήμα της FIFA), Θάλειας Μήτση περιλαμβάνει ιδιαίτερα βαριές κατηγορίες που κάνουν λόγο για ρατσιστική συμπεριφορά εναντίον της από την αρμόδια επιτροπή της ΚΕΔ.

Πληθαίνουν το τελευταίο διάστημα οι καταγγελίες κατά της ΕΠΟ, σχετικά με τρόπο που η ίδια διαχειρίζεται συνολικά το ελληνικό ποδόσφαιρο στους τομείς ευθύνης που την αφορούν. Συγκεκριμένα, μετά τις ανακοινώσεις αρκετών ομάδων της Σούπερ Λιγκ κατά της διαιτησίας, την οποία ορίζει η Ομοσπονδία, ήρθε και μία καταγγελία από τη Διαιτησία κατά της ΕΠΟ!

Και μάλιστα, το εξώδικο της διεθνούς ρέφερι (φέρει το σήμα της FIFA), Θάλειας Μήτση περιλαμβάνει ιδιαίτερα βαριές κατηγορίες που κάνουν λόγο για ρατσιστική συμπεριφορά εναντίον της από την αρμόδια επιτροπή της ΚΕΔ.

Η διεθνής διαιτητής του συνδέσμου Περαιά, υποστηρίζει πως αντιμετωπίζει ρατσιστική συμπεριφορά από τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας και συγκεκριμένα ότι δεν έχει οριστεί ποτέ σε αγώνα της Σούπερ Λιγκ με μοναδικό λόγο ότι είναι γυναίκα και όχι άνδρας!

Η κα Μήτση έχει στο ενεργητικό της πολλά τουρνουά γυναικών στο εξωτερικό και πρόσφατα διηύθυνε το Ιρλανδία – Γερμανία για το Παγκόσμιο Κύπελλο γυναικών.

Παράλληλα, έχει περάσει περίπου πέντε χρόνια στα γήπεδα της Β’ Εθνική με καλές βαθμολογίες και έχει οριστεί ως 4η διαιτητής σε αγώνα της Σούπερ Λιγκ.

Φέτος, όμως, δεν βρίσκεται σε καμία Εθνική κατηγορία και αναγκαστικά σφυρίζει αγώνες του τοπικού Πειραιά!

Η διεθνής ρέφερι φέρεται να έχει καταγγείλει την ΕΠΟ στην FIFA και την UEFA, αλλά και την οργάνωση «FARE» που συνεργάζεται με την ευρωπαϊκή ομοσπονδία σε θέματα διακρίσεων.

Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, από την πλευρά της, υποστηρίζει ότι η διεθνής διαιτητής απέτυχε στις γραπτές εξετάσεις της κατηγορίας της, δεν πέρασε τα ανδρικά τεστ.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι από την πλευρά της ΕΠΟ υπήρξε κινητοποίηση προκειμένου να επιλυθεί το ζήτημα, προτού αυτό πάρει… διεθνείς διαστάσεις.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024