Σάββατο 18 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
«Rebuild Kefalonia» με σύνθημα: «Όταν θέλει… η Ελλάδα Μπορεί»

«Rebuild Kefalonia» με σύνθημα: «Όταν θέλει… η Ελλάδα Μπορεί»

Ένας από τους πιο σημαντικούς αγώνες ποδοσφαίρου, μία πραγματική «αποστολή» με κωδικό όνομα «Rebuild Kefalonia», θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή (28/3) στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ του ΟΑΚΑ. Παλαίμαχοι Έλληνες ποδοσφαιριστές και διάσημοι παίκτες της Ευρώπης φορούν... ξεκρεμούν τα παπούτσια τους για να στηρίξουν μια φιλανθρωπική εκδήλωση που έχει σκοπό να βοηθήσει τα παιδιά των πληγέντων -από τον καταστροφικό σεισμό- κατοίκων στην Κεφαλλονιά. Το εισιτήριο του αγώνα ορίστηκε στα 5 ευρώ και ΟΛΑ τα έσοδα της διοργάνωσης θα διατεθούν σε ειδικό λογαριασμό για τα παιδιά των πληγέντων -από τον καταστροφικό σεισμό- κατοίκων στην Κεφαλλονιά.

Ένας από τους πιο σημαντικούς αγώνες ποδοσφαίρου, μία πραγματική «αποστολή» με κωδικό όνομα «Rebuild Kefalonia», θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή (28/3) στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ του ΟΑΚΑ. Παλαίμαχοι Έλληνες ποδοσφαιριστές και διάσημοι παίκτες της Ευρώπης φορούν… ξεκρεμούν τα παπούτσια τους για να στηρίξουν μια φιλανθρωπική εκδήλωση που έχει σκοπό να βοηθήσει τα παιδιά των πληγέντων -από τον καταστροφικό σεισμό- κατοίκων στην Κεφαλλονιά.

Ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός, που θα προβληθεί ζωντανά από τα κανάλια Novasports, μια αθλητική «συνάντηση κορυφής» με σημαντικό κοινωνικό μήνυμα, την πρωτοβουλία και διοργάνωση της οποίας, έχει η εταιρία WinWin Marketing.

Ο φιλανθρωπικός οργανισμός «Αγάπη Παιδιών-Lovekids» από την πρώτη στιγμή αγκάλιασε την προσπάθεια αυτή θέλοντας να δώσει λίγο χρώμα στη ζωή των παιδιών που σε αυτή την τρυφερή ηλικία βίωσαν αυτή τη Θεομηνία. Προσφέροντας τους ένα βοήθημα «Αγάπης» για τις βασικές τους ανάγκες.

Ο αγώνας έχει την πολύτιμη συμβολή και δωρεάν παραχώρησή του ΟΑΚΑ (από τον Πρόεδρο και Ολυμπιονίκη Πέτρο Γαλακτόπουλο), το οποίο θα μετατραπεί για μια ημέρα στο μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό γήπεδο 7×7 που οργανώθηκε ποτέ. Με 20.000 Έλληνες να ενώνουν τα χέρια τους, τις φωνές και την ψυχή τους για ένα καλό και ανιδιοτελές σκοπό.

Ένθερμος υποστηρικτής σε αυτή την προσπάθεια και ένας Κεφαλλονίτης από το χώρο του Πολιτισμού! Ο ηθοποιός Κώστας Βουτσάς, συγκινημένος από την πρωτοβουλία, ανέλαβε να είναι ο «αγγελιοφόρος» του φιλανθρωπικού αυτού μηνύματος σε όλη την Ελλάδα. Ένα ιερό τέρας του ελληνικού θεάτρου και κινηματογράφου που ξαφνιάζει με την απλότητά του. Ένας άνθρωπος που μπορεί και διδάσκει ακόμη ήθος και αξίες!

Το εισιτήριο του αγώνα ορίστηκε στα 5 ευρώ και ΟΛΑ τα έσοδα της διοργάνωσης θα διατεθούν σε ειδικό λογαριασμό για τα παιδιά των πληγέντων -από τον καταστροφικό σεισμό- κατοίκων στην Κεφαλλονιά.

Με κεντρικό σύνθημα: «Όταν θέλει… η Ελλάδα Μπορεί», με την «All Star Ελλάδας» θα αγωνιστούν οι: Θοδωρής Ζαγοράκης, Άγγελος Μπασινάς, Δημήτρης Σαραβάκος, Κώστας Φρατζέσκος, Γρηγόρης Γεωργάτος, Βασίλης Τσιάρτας, Σπύρος Μαραγκός, Νίκος Νταμπίζας, Στέλιος Γιαννακόπουλος και Αντώνης Νικοπολίδης.

Από την «All Star Μεικτής Ευρώπης» θα αγωνιστούν οι: Κριστόφ Βαζέχα, Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, Αλιόσα Ασάνοβιτς, Λουσιάνο ντε Σόουζα, Μιγκέλ Πέρεζ, Άλεξ Πέρεζ, Αντόνιο Μπεναρίβο, Ρουμπέν ντε λα Ρεδ και Μάριο Γκαλίνοβιτς.

Τον αγώνα ορίστηκε να διευθύνει ο κορυφαίος Έλληνας διεθνής διαιτητής, Τάσος Κάκος, ενώ τις προπονητικές οδηγίες θα δώσουν ο Χουάν Ραμόν Ρότσα στην All Star Μεικτής Ευρώπης και ο Κώστας Τσάνας στην All Star Ελλάδας.

Οργανωτής του Αθλητικού Τμήματος είναι ο Κώστας Φραντζέσκος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της φιλανθρωπικής αυτής βραδιάς, θα υπάρξουν μουσικά διαλείμματα πολλούς Έλληνες γνωστούς καλλιτέχνες. Το αποτέλεσμα αυτού του αγώνα είναι σημαντικό μεν, αλλά όχι σκοπός. Ο σκοπός όμως είναι ανθρωπιστικός και απόλυτα σημαντικός!

«Rebuild Kefalonia»

ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!

Γιατί όταν θέλει … Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ!

Προπώληση εισιτηρίων:

• Viva.gr
• 11876
• Βιβλιοπωλεία Παπασωτηρίου
• Seven Spots
• Public
• DealmyDay

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Μπαρτζώκας ενόψει Final Four: «Να σταθούμε πιο τυχεροί από τα δύο προηγούμενα» (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για το παιχνίδι με την ΑΕΚ, αλλά και για το επικείμενο Final Four.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 18 Μαϊου 2024