Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ο Σάντος... φοβάται την «πλακωμένη» Εθνική στο Μουντιάλ

Ο Σάντος… φοβάται την «πλακωμένη» Εθνική στο Μουντιάλ

Πονοκέφαλο και ανησυχία στις τάξεις της Εθνικής ομάδας είχαν προκαλέσει το τελευταίο διάστημα τα επεισόδια μεταξύ διεθνών ποδοσφαιριστών στα ντέρμπι πρωταθλήματος και Κυπέλλου με αποκορύφωμα το ημιτελικό Κυπέλλου της Τούμπας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό. Είναι χαρακτηριστικό ότι το τελευταίο διάστημα οι σχέσεις Ελλήνων ποδοσφαιριστών που το καλοκαίρι θα κληθούν να αντιπροσωπεύσουν τη χώρα στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, βρίσκονται σε ακραίο σημείο. Οι κόντρες εντός αγωνιστικού χώρου μεταξύ Κατσουράνη, Τζαβέλλα, Αθανασιάδη και Μανωλά, Μανιάτη, ξέφυγαν και αυτό απασχολεί ιδιαίτερα τη διοίκηση της ΕΠΟ και την τεχνική ηγεσία.

Πονοκέφαλο και ανησυχία στις τάξεις της Εθνικής ομάδας είχαν προκαλέσει το τελευταίο διάστημα τα επεισόδια μεταξύ διεθνών ποδοσφαιριστών στα ντέρμπι πρωταθλήματος και Κυπέλλου με αποκορύφωμα το ημιτελικό Κυπέλλου της Τούμπας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό.

Είναι χαρακτηριστικό ότι το τελευταίο διάστημα οι σχέσεις Ελλήνων ποδοσφαιριστών που το καλοκαίρι θα κληθούν να αντιπροσωπεύσουν τη χώρα στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, βρίσκονται σε ακραίο σημείο.

Οι κόντρες εντός αγωνιστικού χώρου μεταξύ Κατσουράνη, Τζαβέλλα, Αθανασιάδη και Μανωλά, Μανιάτη, ξέφυγαν και αυτό απασχολεί ιδιαίτερα τη διοίκηση της ΕΠΟ και την τεχνική ηγεσία.

Όσα έχουν συμβεί μεταξύ των Ελλήνων διεθνών δεν πέρασαν απαρατήρητα από τον Φερνάντο Σάντος και μπορεί ο Ομοσπονδιακός τεχνικός να βρίσκεται στην Πορτογαλία, ωστόσο, έχει ενημερωθεί λεπτομερώς από τον τιμ μάνατζερ, Τάκη Φύσσα.

Το μήνυμα που εκπέμπουν από κοινού ο προπονητής και ο τεχνικός διευθυντής προς τους ποδοσφαιριστές είναι πως οι συμπεριφορές διεθνών παικτών του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ, που ξεφεύγουν από την ένταση της στιγμής, είναι πλήρως ανεπιθύμητες από την Εθνική.

Μάλιστα το προσεχές διάστημα και μετά την επιστροφή του κ. Σάντος στην Ελλάδα (26 Απριλίου) θα αναληφθούν πρωτοβουλίες που θα έχουν ως στόχο την προάσπιση του καλού κλίματος εντός της ομάδας.

Επίσης, θα πρέπει να αναφερθεί ότι ο Τάκης Φύσσας πρόσφατα επέστησε την προσοχή στους διεθνείς ποδοσφαιριστές, υπογραμμίζοντας ότι οι συμπεριφορές τους παρακολουθούνται από το τεχνικό επιτελείο της Εθνικής.

Μάλιστα, τη Μ.Πέμπτη, ο τιμ μάνατζερ της Εθνικής ήρθε σε τηλεφωνική επικοινωνία με κάποιους από τους παίκτες, που ενεπλάκησαν στα επεισόδια σε μία προσπάθεια να ρίξει τους τόνους και να παίξει τον ρόλο «πυροσβέστη».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Η αξέχαστη απόκρουση του Μαρτίνες έγινε αναπαράσταση από… ανθρώπινη αλυσίδα (pic)

Μικρά παιδιά από την Αργεντινή βρήκαν έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο να αναπαραστήσουν την «απόκρουση του αιώνα» του Εμιλιάνο Μαρτίνες στον τελικό του Μουντιάλ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024