Κυριακή 19 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Πρώτη προπόνηση εν όψει Μουντιάλ με... επτά διεθνείς για την Εθνική

Πρώτη προπόνηση εν όψει Μουντιάλ με… επτά διεθνείς για την Εθνική

Την πρώτη της προπόνηση εν όψει της προετοιμασίας της για το Μουντιάλ της Βραζιλίας πραγματοποίησε η Εθνική Ελλάδος. Στην προπόνηση αυτή συμμετείχαν μόλις επτά παίκτες, καθώς μόνοι οι Κώστας Μανωλάς, Γιάννης Μανιάτης, Χοσέ Χολέμπας, Δήμητρης Σάμαρης, Κώστας Μήτρογλου, Γιώργος Καραγκούνης και Γιώργος Σαμαράς, έδωσαν το «παρών» στον Άγιο Κοσμά το απόγευμα της Δευτέρας. Διαβάστε την αποστολή που ανακοίνωσε ο Φερνάντο Σάντος για το Μουντιάλ...

Την πρώτη της προπόνηση εν όψει της προετοιμασίας της για το Μουντιάλ της Βραζιλίας πραγματοποίησε η Εθνική Ελλάδος.

Στην προπόνηση αυτή συμμετείχαν μόλις επτά παίκτες, καθώς μόνοι οι Κώστας Μανωλάς, Γιάννης Μανιάτης, Χοσέ Χολέμπας, Δήμητρης Σάμαρης, Κώστας Μήτρογλου, Γιώργος Καραγκούνης και Γιώργος Σαμαράς, έδωσαν το «παρών» στον Άγιο Κοσμά το απόγευμα της Δευτέρας.

Διαβάστε την αποστολή που ανακοίνωσε ο Φερνάντο Σάντος για το Μουντιάλ…

Ο λόγος που αυτοί οι επτά ξεκίνησαν νωρίτερα τις προπονήσεις είναι πως με εξαίρεση τον Σαμαρά οι υπόλοιποι δεν έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις τον τελευταίο καιρό.

Πάντως το ίδιο σκηνικό θα συνεχιστεί και την Τρίτη αλλά και την Τετάρτη, ενώ την Πέμπτη το πρωί θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση όλων των ποδοσφαιριστών μαζί με σκοπό να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις και στην συνέχεια να κάνουν διπλή προπόνηση.

Αξίζει να σημειωθεί πως στις πρώτες προπονήσεις θα δοθεί ιδιαίτερο βάρος στους παίκτες που έχουν αγωνιστεί λιγότερο στις ομάδες τους καθώς ο σκοπός του Σάντος είναι όταν η ομάδα αποχωρήσει για την Λισσαβόνα, όπου θα δώσει ένα δυνατό φιλικό (31/5) απέναντι στην Πορτογαλία, όλοι οι παίκτες να βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Και στο τέλος το πρωτάθλημα πάει στην… Σίτι

Όταν η Σίτι μπαίνει στην... τελική ευθεία έχοντας ρόλο «οδηγού» τότε έχει τον τρόπο για να φτάσει στην κατάκτηση του τροπαίου

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 19 Μαϊου 2024