Σάββατο 18 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Το Παιδικό Χωριό SOS Βάρης στην προπόνηση της Εθνικής

Το Παιδικό Χωριό SOS Βάρης στην προπόνηση της Εθνικής

Η παρουσία παιδιών από το Παιδικό Χωριό SOS Βάρης έδωσε μια ξεχωριστή «πινελιά» στη πρωινή προπόνησης της Εθνικής στον Άγιο Κοσμά, με την οποία οι διεθνείς επανήλθαν σε ρυθμούς προετοιμασίας, μετά το διήμερο ρεπό που τους είχε δώσει ο Φερνάντο Σάντος. Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τους παίκτες και τον προπονητή και να φωτογραφηθούν μαζί τους. Λίγο πριν την αποχώρησή τους, ευχήθηκαν καλή επιτυχία στους διεθνείς και τους πρόσφεραν ένα έργο τέχνης που δημιούργησαν στα Εργαστήρια Έκφρασης και Δημιουργικής Απασχόλησης, τα οποία λειτουργούν στα Παιδικά Χωριά SOS. Στο περιθώριο της εκδήλωσης, ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης και ο Αλέξανδρος Τζιόλης μίλησαν για την προσμονή εν όψει της συμμετοχής στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Η παρουσία παιδιών από το Παιδικό Χωριό SOS Βάρης έδωσε μια ξεχωριστή «πινελιά» στη πρωινή προπόνησης της Εθνικής στον Άγιο Κοσμά, με την οποία οι διεθνείς επανήλθαν σε ρυθμούς προετοιμασίας, μετά το διήμερο ρεπό που τους είχε δώσει ο Φερνάντο Σάντος. Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τους παίκτες και τον προπονητή και να φωτογραφηθούν μαζί τους.

Λίγο πριν την αποχώρησή τους, ευχήθηκαν καλή επιτυχία στους διεθνείς και τους πρόσφεραν ένα έργο τέχνης που δημιούργησαν στα Εργαστήρια Έκφρασης και Δημιουργικής Απασχόλησης, τα οποία λειτουργούν στα Παιδικά Χωριά SOS.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης, ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης και ο Αλέξανδρος Τζιόλης μίλησαν για την προσμονή εν όψει της συμμετοχής στο Μουντιάλ της Βραζιλίας. «Θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να είμαστε έτοιμοι για το τουρνουά. Το περιμένουμε πάρα πολλούς μήνες και είναι φυσιολογικό να υπάρχει αυτή η θέληση για να δώσουμε το κάτι παραπάνω για την χώρα μας.

Σαν σκέψη υπάρχει αυτή την στιγμή αυτή η αναμονή, να πάμε να ξεκινήσουμε τα παιχνίδια, να ζήσουμε ένα τέτοιο μεγάλο τουρνουά στην πατρίδα του ποδοσφαίρου. Είναι φυσιολογικές σκέψεις αυτές» δήλωσε ο Σαλπιγγίδης και κατέληξε: «Αυτή η ομάδα έχει αποκτήσει ταυτότητα, όλοι χαίρονται που βρίσκονται εδώ και συμμετέχουν στην προσπάθεια της ομάδας. Είναι μια συνταγή που υπάρχει χρόνια».

Από την πλευρά του, ο Τζιόλης στάθηκε στο καλό κλίμα που επικρατεί στις τάξεις του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος. «Οι σκέψεις είναι πάντα ίδιες όταν μαζευόμαστε με την Εθνική ομάδα. Υπάρχει πάντα ένα καλό κλίμα και θέληση να αντιπροσωπεύσουμε τη χώρα μας όσο καλύτερα γίνεται, τώρα ακόμα περισσότερο γιατί είναι μια μεγάλη διοργάνωση και είμαστε σε καλή κατάσταση όλοι και με μεγάλη θέληση και πάθος.

Έρχεται ένα ακόμη Παγκόσμιο Κύπελλο, δεν χρειάζεται να μεταφέρω κάτι εγώ, όλα τα παιδιά έχουν θέληση και πάθος στο πικ, το περιμένουμε πως και πως, προετοιμαζόμαστε γι’ αυτό και νομίζω ότι θα είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση» ανέφερε ο έμπειρος μέσος και κατέληξε:

«Αυτή η ομάδα έχει δεθεί πάρα πολύ και από τις επιτυχίες και από τις καλές πορείες και είναι ένα ακόμη στοιχείο που δένει μια ομάδα. Είμαστε όντως μια δεμένη ομάδα, με ομοιογένεια και ο καθένας ξέρει τι πρέπει να κάνει μέσα στο γήπεδο και αυτό θα παρουσιάσουμε και στην Βραζιλία».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Μπαρτζώκας ενόψει Final Four: «Να σταθούμε πιο τυχεροί από τα δύο προηγούμενα» (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για το παιχνίδι με την ΑΕΚ, αλλά και για το επικείμενο Final Four.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 18 Μαϊου 2024