Σάββατο 18 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ο Σάντος δοκίμασε τον Γκέκα βασικό για την... κόντρα επίθεση

Ο Σάντος δοκίμασε τον Γκέκα βασικό για την… κόντρα επίθεση

Xωρίς απρόοπτα, αλλά με... δοκιμές συνεχίστηκε την Τετάρτη η προετοιμασία της Εθνικής για τη συμμετοχή της στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο Φερνάντο Σάντος έκανε αλχημείες, θέλοντας να δοκιμάσει διαφορετικά σχήματα, όπως τον Φάνη Γκέκα αντί του Κώστα Μήτρογλου στην επίθεση με τους «βασικούς». Η προπόνηση της Πέμπτης θα γίνει στις 09:30 και πριν από το πρόγραμμα θα γίνουν δηλώσεις από τους διεθνείς. Την Παρασκευή θα αναχωρήσει η αποστολή για την Πορτογαλία και το φιλικό του Σαββάτου (30/5, 21:30) στη Λισσαβόνα, προτού αναχωρήσουν για την Αμερική.

Xωρίς απρόοπτα, αλλά με… δοκιμές συνεχίστηκε την Τετάρτη η προετοιμασία της Εθνικής για τη συμμετοχή της στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο Φερνάντο Σάντος έκανε αλχημείες, θέλοντας να δοκιμάσει διαφορετικά σχήματα, όπως τον Φάνη Γκέκα αντί του Κώστα Μήτρογλου στην επίθεση με τους «βασικούς».

Το πρόγραμμα κράτησε 1 ώρα και 45 λεπτά, με τον Πορτογάλο κόουτς να δίνει έμφαση στην τακτική και το πως θα βγαίνει η μπάλα στην επίθεση από την άμυνα, αλλά και δίτερμα χωρίς υψηλή ένταση.

Η ενδεκάδα που δοκιμάστηκε είχε για πρώτη φορά τον Γκέκα βασικό, ωστόσο, η αλλαγή αυτή δεν δείχνει κάτι το ιδιαίτερο, αφού όλοι οι παίκτες είναι σε εγρήγορση. Ο Σάντος ενδεχομένως να δοκιμάζει την ομάδα του και στην… κόντρα με τον Γκέκα να έχει σαφέστατα μεγαλύτερη εκρηκτικότητα από τον Μήτρογλου.

Συγκεκριμένα, το σχήμα που χρησιμοποίησε ο Σάντος σε σύστημα 4-3-3, περιελάμβανε ως βασικούς τους: Καρνέζη, Παπασταθόπουλο, Μανωλά, Τοροσίδη, Χολέμπα, Τζιόλη, Μανιάτη, Κατσουράνη, Σαλπιγγίδη, Σαμαρά και Γκέκα.

Στην αναπληρωματική ομάδα ήταν οι: Καπίνο – Γλύκος, Μόρας, Ταχτσίδης, Βύντρα, Τζαβέλλας, Σάμαρης, Κονέ, Καραγκούνης, Φετφατζίδης, Χριστοδουλόπουλος και Μήτρογλου.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Χριστοδουλόπουλος και ο Σάμαρης εκτελούσαν πέναλτι στον Γλυκό.

Η προπόνηση της Πέμπτης θα γίνει στις 09:30 και πριν από το πρόγραμμα θα γίνουν δηλώσεις από τους διεθνείς.

Την Παρασκευή θα αναχωρήσει η αποστολή για την Πορτογαλία και το φιλικό του Σαββάτου (30/5, 21:30) στη Λισσαβόνα, προτού αναχωρήσουν για την Αμερική.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Μπαρτζώκας ενόψει Final Four: «Να σταθούμε πιο τυχεροί από τα δύο προηγούμενα» (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για το παιχνίδι με την ΑΕΚ, αλλά και για το επικείμενο Final Four.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 18 Μαϊου 2024