Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μεγάλη ταλαιπωρία της Εθνικής, την Κυριακή φτάνει Βραζιλία

Μεγάλη ταλαιπωρία της Εθνικής, την Κυριακή φτάνει Βραζιλία

Σε Οδύσσεια έχει μετατραπεί το ταξίδι της Εθνικής για τη Βραζιλία, καθώς η αποστολή της γαλανόλευκης βρίσκεται ακόμα στη Νέα Υόρκη. Το αεροπλάνο που ήταν προγραμματισμένο να μεταφέρει την Ελλάδα στη Βραζιλία υπέστη βλάβη και η πτήση δεν έγινε ποτέ. Έτσι, μετά από πολύωρες διαπραγματεύσεις της ΕΠΟ με τους ανθρώπους της FIFA και της αεροπορικής εταιρίας βρέθηκε η λύση: Η Εθνική θα πετάξει στις 22:00 ώρα Αμερικής (05:00 ώρα Ελλάδος) και έπειτα από περίπου 12 ώρες θα φτάσει στο Ρεσίφε, έχοντας ωστόσο χάσει την προγραμματισμένη πρώτη προπόνησή της επί βραζιλιάνικου εδάφους.

Σε Οδύσσεια έχει μετατραπεί το ταξίδι της Εθνικής για τη Βραζιλία, καθώς η αποστολή της γαλανόλευκης βρίσκεται ακόμα στη Νέα Υόρκη. Το αεροπλάνο που ήταν προγραμματισμένο να μεταφέρει την Ελλάδα στη Βραζιλία υπέστη βλάβη και η πτήση δεν έγινε ποτέ.

Έτσι, μετά από πολύωρες διαπραγματεύσεις της ΕΠΟ με τους ανθρώπους της FIFA και της αεροπορικής εταιρίας βρέθηκε η λύση:

Η Εθνική θα πετάξει στις 22:00 ώρα Αμερικής (05:00 ώρα Ελλάδος) και έπειτα από περίπου 12 ώρες θα φτάσει στο Ρεσίφε, έχοντας ωστόσο χάσει την προγραμματισμένη πρώτη προπόνησή της επί βραζιλιάνικου εδάφους.

Οι διεθνείς είναι ήδη ταλαιπωρημένοι και ο Φερνάντο Σάντος επικεντρώνει περισσότερο στο γεγονός ότι θα χαθεί η πρώτη προπόνηση αλλά και στην κούραση…

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024