Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τέλος ο Φύσσας από την Εθνική, καταργείται η θέση του

Τέλος ο Φύσσας από την Εθνική, καταργείται η θέση του

Παρελθόν από την Εθνική θα αποτελέσει ο, μέχρι πρότινος, τεχνικός διευθυντής, Τάκης Φύσσας, αφού η σύμβαση του που λήγει την Πέμπτη δεν θα ανανεωθεί. Επίσης αξίζει να σημειωθεί πως η θέση αυτή την οποία κατείχε ο Φύσσας τα τελευταία έξι χρόνια καταργείται, αφού δεν κρίνεται αναγκαία από τον Κλαούντιο Ρανιέρι.

Παρελθόν από την Εθνική θα αποτελέσει ο, μέχρι πρότινος, τεχνικός διευθυντής, Τάκης Φύσσας, αφού η σύμβαση του που λήγει την Πέμπτη δεν θα ανανεωθεί.

Επίσης αξίζει να σημειωθεί πως η θέση αυτή την οποία κατείχε ο Φύσσας τα τελευταία έξι χρόνια καταργείται, αφού δεν κρίνεται αναγκαία από τον Κλαούντιο Ρανιέρι.

Δεν έχει γίνει ακόμα σαφές ούτε τι θα συμβεί με τον βοηθό προπονητή, Λεωνίδα Βόκολο, όμως μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο να παραμένει αφού θα έχει στο πλευρό του, δικούς του ανθρώπους.

Όσον αφορά τις εθνικές νέων, ο μόνος σίγουρος είναι ο Κώστας Τσάνας, ο οποίος έχει ειδοποιηθεί πως θα στον πάγκο της εθνικής των νέων, ενώ αναμένονται εξελίξεις για τον Θοδωρή Παχατουρίδη της εθνικής παίδων.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

LIVE: Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας

Παρακολουθήστε live στις 17:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024