Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πρώτη προπόνηση του Ρανιέρι με πολλά χαμόγελα

Πρώτη προπόνηση του Ρανιέρι με πολλά χαμόγελα

Αρκετά εύθυμος στην έδειχνε ο Κλαούντιο Ρανιέρι στην πρώτη προπόνηση της Εθνικής μας, υπό την καθοδήγηση του, που έγινε το απόγευμα της Δευτέρας εν όψει του πρώτου αγώνα για τα προκριματικά του Euro 2016 απέναντι στην Ρουμανία.

Αρκετά εύθυμος έδειχνε ο Κλαούντιο Ρανιέρι στην πρώτη προπόνηση της Εθνικής μας, υπό την καθοδήγηση του, που έγινε το απόγευμα της Δευτέρας εν όψει του πρώτου αγώνα για τα προκριματικά του Euro 2016 απέναντι στην Ρουμανία.

Αξίζει να σημειωθεί πως δεν είχε μεταφραστή μαζί του αφού προτίμησε η συνεννόηση να γίνεται στα Αγγλικά, αλλά και στα Ιταλικά, τα οποία αρκετοί διεθνείς γνωρίζουν.

Στα αγωνιστικά οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ με το πρώτο να απαρτίζεται από τους Παπασταθόπουλο, Κ. Παπαδόπουλο, Βύντρα, Μάνταλο και Σάμαρη ενώ το δεύτερο από τους Κονέ, Φορτούνη, Χριστοδουλόπουλο, Διαμαντάκο και Μήτρογλου και με μπαλαντέρ τον Σαμαρά έκαναν διάφορες ασκήσεις.

Στη συνέχεια χωρίστηκαν ανάλογα με τις θέσεις που παίζουν και δούλεψαν σε επίθεση και άμυνα.

Οι παίκτες που αγωνίστηκαν με τις ομάδες τους την Κυριακή, έκαναν ασκήσεις αποκατάστασης για μισή ώρα και μετά χαλάρωμα.

Τέλος εκτός έμεινε ο Κώστας Μανωλάς, ο οποίος ένιωσε σφίξιμο και έμεινε προληπτικά εκτός, αλλά και ο Αβράαμ Παπαδόπουλος που βρέθηκε στην Τουρκία για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στη Τραμζονσπόρ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024