Σάββατο 18 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μόρας και Γλύκος «βλέπουν» νίκη της Ελλάδας κόντρα στη Ρουμανία

Μόρας και Γλύκος «βλέπουν» νίκη της Ελλάδας κόντρα στη Ρουμανία

Στη νοοτροπία του νικητή που έχει χτίσει την τελευταία 10ετία η Εθνική ομάδα, αναφέρθηκε ο Βαγγέλης Μόρας, που προπονείται με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα εν όψει της πρεμιέρας στα προκριματικά του Euro 2016 το Σάββατο κόντρα στη Ρουμανία. Παράλληλα, μίλησε και τον Κλαούντιο Ρανιέρι που αποτελεί τον νέο Ομοσπονδιακό τεχνικό. Από την πλευρά του, ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Παναγιώτης Γλύκος, τόνισε πως η Ελλάδα παρά την απουσία του κόσμου, μπορεί να ξεκινήσει με το... δεξί στα προκριματικά φτάνοντας στην πρώτη νίκη.

Στη νοοτροπία του νικητή που έχει χτίσει την τελευταία 10ετία η Εθνική ομάδα, αναφέρθηκε ο Βαγγέλης Μόρας, που προπονείται με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα εν όψει της πρεμιέρας στα προκριματικά του Euro 2016 το Σάββατο κόντρα στη Ρουμανία. Παράλληλα, μίλησε και τον Κλαούντιο Ρανιέρι που αποτελεί τον νέο Ομοσπονδιακό τεχνικό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βαγγέλη Μόρα:

Για το ματς με Ρουμανία: «Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε πόσο καλά πήγαμε στους προηγούμενους αγώνες με τη Ρουμανία. Είναι καινούργια διοργάνωση, καινούργια αρχή, καινούργιος προπονητής, οπότε πρέπει να είμαστε σοβαροί, να δουλέψουμε αυτή την εβδομάδα για να είμαστε έτοιμοι την Κυριακή. Δεν αλλάζει η νοοτροπία της Εθνικής, πρέπει να παραμείνει ίδια. Ενωμένοι, να καταφέρουμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα, γιατί πιστεύω ότι μαζί με εμάς είναι από τις καλύτερες ομάδες θεωρητικά στο γκρουπ. Οπότε είναι σημαντικό να πάρουμε αποτέλεσμα».

Για τις άδειες εξέδρες: «Είναι ότι χειρότερο υπάρχει. Σε σημαντικά παιχνίδια όπως αυτό όταν να παίζει η Εθνική Ελλάδος , το έχουμε ξαναπεί πως το γήπεδο πρέπει να είναι γεμάτο. Οπότε το να βρισκόμαστε μπροστά σε άδειες κερκίδες σε ένα τόσο σημαντικό ματς είναι ότι χειρότερο υπάρχει. Από εκεί και πέρα εμείς πρέπει να προσπαθήσουμε να το ξεχάσουμε, εύχομαι στο μέλλον να μην ξαναγίνει κάτι τέτοιο, αλλά αυτή τη στιγμή δεν πρέπει να το σκεφτόμαστε. Πρέπει να δώσουμε τα πάντα για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Δεν αλλάζει κάτι».

Από την πλευρά του, ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Παναγιώτης Γλύκος, τόνισε πως η Ελλάδα παρά την απουσία του κόσμου, μπορεί να ξεκινήσει με το… δεξί στα προκριματικά φτάνοντας στην πρώτη νίκη.

«Καταρχήν αισθάνομαι όμορφα που είμαι ξανά στη νέα αρχή με τον καινούριο προπονητή. Σίγουρα έχουν έρθει και νέα παιδιά στην αποστολή. Δουλεύουμε πολύ καλά και έχουμε ξεκινήσει την προετοιμασία μας για το παιχνίδι της Κυριακής. Θέλουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Για την απουσία του κόσμου: «Είναι κάτι που μας λυπεί, γιατί η Εθνική Ελλάδας δεν γίνεται να παίζει κεκλεισμένων των θυρών. Θεωρώ πως δεν πρέπει να ξανασυμβεί αυτό. Χρειαζόμαστε τον κόσμο, γιατί είναι αυτός που μας βοηθάει για να φτάσουμε στις επιτυχίες».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Μπαρτζώκας ενόψει Final Four: «Να σταθούμε πιο τυχεροί από τα δύο προηγούμενα» (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για το παιχνίδι με την ΑΕΚ, αλλά και για το επικείμενο Final Four.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 18 Μαϊου 2024