Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Νίκη και μόνο νίκη θέλει η Εθνική κόντρα στη Β.Ιρλανδία (21:45)

Νίκη και μόνο νίκη θέλει η Εθνική κόντρα στη Β.Ιρλανδία (21:45)

Με την πλάτη στον τοίχο η εθνική Ελλάδας δεν έχει άλλη επιλογή για το σημερινό ματς πέραν της νίκης κόντρα στη Βόρεια Ιρλανδία για τα προκριματικά του EURO 2016. Στο «Γ.Καραϊσκάκης» (21:45, ΝΕΡΙΤ, OTEsport1) η ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι θέλει το αποτέλεσμα που δεν πήρε στα πρώτα της δύο παιχνίδια, γεγονός που την έχει φέρει σε δυσχερή θέση με απολογισμό μόλις ένα βαθμό έναντι έξι που έχει η αντίπαλος της. Και πάλι αίνιγμα η 11άδα της Εθνικής, με δύο βασικά ερωτηματικά...

Με την πλάτη στον τοίχο η εθνική Ελλάδας δεν έχει άλλη επιλογή για το σημερινό ματς πέραν της νίκης κόντρα στη Βόρεια Ιρλανδία για τα προκριματικά του EURO 2016. Στο «Γ.Καραϊσκάκης» (21:45, ΝΕΡΙΤ, OTEsport1) η ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι θέλει το αποτέλεσμα που δεν πήρε στα πρώτα της δύο παιχνίδια, γεγονός που την έχει φέρει σε δυσχερή θέση με απολογισμό μόλις ένα βαθμό έναντι έξι που έχει η αντίπαλος της.

Αυτό είναι και το πρώτο της παιχνίδι με τον κόσμο στο πλευρό της και σε αυτόν τον συνδυασμό ποντάρουν αρκετά οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι θεωρούν πως με την ώθηση του κόσμου μπορούν να φτάσουν στη νίκη.

Από την άλλοι οι Βρετανοί έρχονται με ανεβασμένη ψυχολογία καθώς στα πρώτα τους δύο παιχνίδια έχουν κάνει το απόλυτο.

Στα αγωνιστικά ο Ορέστης Καρνέζης θα είναι κάτω από τα δοκάρια. Στο κέντρο της άμυνας δύσκολα θα αλλάξει το δίδυμο των Κώστα Μανωλά και Σωκράτη Παπασταθόπουλου. Στα δεξιά της άμυνας θα επιστρέψει ο Βασίλης Τοροσόδης, ενώ στα αριστερά αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του ο Κώστας Σταφυλίδης.

Στο κέντρο οι Παναγιώτης Ταχτσίδης και Γιάννης Μανιάτης δεν θα χάσουν τη θέση τους, ενώ Ανδρέας Σάμαρης και Πέτρος Μάνταλος, είναι υποψήφιοι για την επόμενη, με τον πρώτο να έχει σαφέστατο προβάδισμα.

Στην επίθεση ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης επιστρέψει στα δεξιά αντί του Χάρη Μαυρία, ωστόσο ο Νίκος Καρέλης που δικαίωσε τον Ιταλό τεχνικό με τη χρησιμοποίησή του, θα διατηρήσει τη θέση του στο αρχικό σχήμα.

Τέλος στην κορυφή της επίθεσης υπάρχει το δεύτερο δίλημμα. Συγκεκριμένα τη θέση αυτή διεκδικούν οι Στέφανος Αθανασιάδης και Κώστας Μήτρογλου. Ο πρώτος είναι σε σαφώς καλύτερη κατάσταση, ωστόσο ο Ρανιέρι πιστεύει αρκετά στην εκτελεστική δεινότητα του επιθετικού του Ολυμπιακού.

Από την πλευρά του, ο Μάικ Ο’Νιλ θα χρησιμοποιήσει τους εξής: Κάρολ, Χιούζ, Μπερντ, Έβανς, Φέργκιουσον, ΜακΛάφιν, Ντέιβις, ΜακΓκιν, Νόργουντ, Λαφέρτι και Γουόρντ.

Διαιτητής είναι ο έμπειρος Λανουά από τη Γαλλία, ενώ οι Γκριγκορέ και Στιέν βοηθοί του.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Κοβάσεβιτς: «Κανονικά στην Τουρκία η ρεβάνς με τη Φενέρ, δεν ανησυχούμε για την ασφάλεια»

Όσα είπε ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς για τη ρεβάνς με τη Φενέρμπαχτσε και την ασφάλεια στην Τουρκία

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024