Σάββατο 18 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ο Ρανιέρι πήρε την ευθύνη, οι παίκτες ψάχνουν τα αίτια της νέας ήττας

Ο Ρανιέρι πήρε την ευθύνη, οι παίκτες ψάχνουν τα αίτια της νέας ήττας

Την ευθύνη για την νέα εντός έδρας ήττα από τη Βόρειο Ιρλανδία ανέλαβε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Κλαούντιο Ρανιέρι. Ο Ιταλός προπονητής που είδε την ομάδα του να μένει με έναν βαθμό στα προκριματικά του Euro 2016, δεν έκρυψε, ωστόσο τη δυσαρέσκειά του για την απόδοση των μέσων. Τοροσίδης: «Xάσαμε την ταυτότητά μας». Σταφυλίδης: «Εμείς φταίμε». Κάρολ: «Πρώτη φορά έτσι η Ελλάδα».

Την ευθύνη για την νέα εντός έδρας ήττα από τη Βόρειο Ιρλανδία ανέλαβε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Κλαούντιο Ρανιέρι. Ο Ιταλός προπονητής που είδε την ομάδα του να μένει με έναν βαθμό στα προκριματικά του Euro 2016, δεν έκρυψε, ωστόσο τη δυσαρέσκειά του για την απόδοση των μέσων.

Αναλυτικά όσα τόνισε στο ΝΕΡΙΤ: «Δεχθήκαμε δύο γκολ στις αρχές των δύο ημιχρόνων. Ξέραμε ότι ο αντίπαλός μας είναι πολύ ισχυρός στις αντεπιθέσεις. Δεν είχαμε τη δύναμη να αντεπεξέλθουμε. Ο πίνακας λέει την αλήθεια πάντα. Το πρόβλημα είναι όταν αντιμετωπίζεις κλειστές άμυνες να έχει καλούς παίκτες στο έναν εναντίον ενός. Μόνο ο Τοροσίδης το έκανε αυτό σήμερα. Θέλαμε παίκτες να σπάσουν την αμυντική γραμμή του αντιπάλου. Γι’ αυτό μπήκαν μαζί οι Αθανασιάδης και Μήτρογλου. Οι μέσοι μας δεν έκαναν την προσπάθεια που θα έπρεπε να κάνουν.

Πλέον πρέπει να βρω τις λύσεις, να μιλήσω με τους παίκτες μας. Κάθε ματς είναι καθρέφτης των παικτών. Πάντα την ευθύνη έχει ο προπονητής, είναι ξεκάθαρο. Εγώ από την πλευρά μου θα ψάξω να βρω τι φταίει».

Τοροσίδης: «Xάσαμε την ταυτότητά μας»

Ο Βασίλης Τοροσίδης δεν έψαξε για δικαιολογίες μετά το 2-0 από τη Βόρεια Ιρλανδία στο Καραϊσκάκη. Ο αρχηγός της Εθνικής δήλωσε στο μικρόφωνο της ΝΕΡΙΤ: «Δεν μετράει τόσο η ήττα όσο το πρόσωπο που δείχνουμε. Δεν παίζουμε όπως παίζαμε. Έχουν γίνει αλλαγές στην ομάδα, μέσα κι έξω από αυτήν, αλλά αυτές δεν αποτελεί δικαιολογία γιατί είμαστε έμπειροι ποδοσφαιριστές. Με λυπεί ο τρόπος που παίζουμε, νιώθω ότι έχουμε χάσει την ταυτότητά μας. Ο κόσμος πρέπει να ελπίζει, έχουμε ακόμη επτά παιχνίδια για να είμαστε στη Γαλλία».

Σταφυλίδης: «Εμείς φταίμε»

Οι παίκτες ήταν σύμφωνα με τον Κώστα Σταφυλίδη αυτοί που έφταιγαν για την ήττα από τη Β.Ιρλανδία, με τον αμυντικό της Φούλαμ να λέει πως υπάρχει χρόνος για να έρθει η πρόκριση: «Πρώτα από όλα θέλω να πω πως όλα τα παιδιά δώσαμε το 100% για τη νίκη. Οι αντίπαλοι έπαιξαν κλειστά και ήταν δύσκολο να τους διασπάσουμε και εμείς φταίμε για την ήττα. Πάντα υπάρχει ελπίδα, δεν ξεκινήσαμε καλά αλλά θα προσπαθήσουμε στην συνέχεια να αλλάξουμε την εικόνα και να πάμε καλύτερα».

Για την συνέχεια, είπε: «Είμαστε μια καινούργια ομάδα, ο προπονητής έβαλε και σήμερα νέους ποδοσφαιριστές. Νομίζω πως χρειαζόμαστε χρόνο και όσο περνάνε τα παιχνίδια θα βγάζουμε καλά στοιχεία στο παιχνίδι μας».

Κάρολ: «Πρώτη φορά έτσι η Ελλάδα»

Την αρνητική έκπληξη που του προκάλεσε το γεγονός ότι η Ελλάδα δέχτηκε δύο γκολ στην έδρα της και δεν σκόραρε, εξέφρασε ακόμα και ο διεθνής Βορειοϊρλανδός πορτιέρο, Ρόι Κάρολ! Ο έμπειρος τερματοφύλακας που πέρασε και από την Ελλάδα με ΟΦΗ και Ολυμπιακό, τόνισε: «Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα στην Ελλάδα. Είχα 10 παίκτες μπροστά μου που έκαναν καλή δουλειά σε επίπεδο τακτικής και πειθαρχίας και η ομάδα μου κατάφερε να πάρει τη νίκη».

Σχετικά με την εικόνα της Ελλάδας ο Βορειοϊρλανδός τερματοφύλακας, ανέφερε: «Δεν έχω δει την Ελλάδα να μένει εντός έδρας με δύο γκολ πίσω. Έπαιξε καταλυτικό ρόλο το γκολ που πετύχαμε στην αρχή και στο δεύτερο ημίχρονο. Ωστόσο, τίποτα δεν κρίθηκε έχουμε το επόμενο ματς απέναντι στην Ρουμανία».

Δείτε το φωτορεπορτάζ του αγώνα…

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Κριστιάνο Ρονάλντο, ο νέος «τεχνικός διευθυντής» της Αλ Νασρ (vids)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μπορεί να είναι ο απόλυτος σταρ στη Σαουδική Αραβία και να σκοράρει ακατάπαυστα με την Αλ Νασρ, όμως 1,5 χρόνο μετά φαίνεται να έχει αναλάβει και νέο κομβικό ρόλο στον σύλλογο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 18 Μαϊου 2024