Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Προπονήθηκε ο Τοροσίδης και μπαίνει στην 11άδα της Εθνικής

Προπονήθηκε ο Τοροσίδης και μπαίνει στην 11άδα της Εθνικής

Κανονικά υπολογίζεται από τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Κλαούντιο Ρανιέρι, ο Βασίλης Τοροσίδης, για τον αγώνα της Εθνικής απέναντι στα Νησιά Φερόε, στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής των προκριματικών του Euro. Oι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο δεξιός μπακ της Ρόμα, αποδείχτηκαν «καθαρές» και έτσι οι πόνοι στην ποδοκνημική δεν θα του στερήσουν τη συμμετοχή.

Κανονικά υπολογίζεται από τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Κλαούντιο Ρανιέρι, ο Βασίλης Τοροσίδης, για τον αγώνα της Εθνικής απέναντι στα Νησιά Φερόε, στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής των προκριματικών του Euro.

Oι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο δεξιός μπακ της Ρόμα, αποδείχτηκαν «καθαρές» και έτσι οι πόνοι στην ποδοκνημική δεν θα του στερήσουν τη συμμετοχή.

Μάλιστα, ο «Τόρο» συμμετείχε κανονικά σε όλη την απογευματινή προπόνηση της Πέμπτης, μαζί με τους υπόλοιπους διεθνείς και ο Ρανιέρι τον προορίζει για τη βασική ενδεκάδα την Παρασκευή.

Σύμφωνα με όσα -προς το παρόν- έχει δείξει ο Ιταλός τεχνικός, η ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει είναι η εξής: Καρνέζης, Καράμπελας, Μόρας, Μανωλάς, Τοροσίδης, Μανιάτης, Σάμαρης, Χριστοδουλόπουλος, Μαυρίας, Καρέλης και Γκέκας.

Ωστόσο, δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε κάποιες εκπλήξεις, ή ακόμη και την πιθανότητα χρησιμοποίησης του Μάνταλου ή του Κονέ στο αρχικό σχήμα.

Τέλος, οι «στημένες μπάλες» θα είναι, όπως φάνηκε στην αποψινή προπόνηση, ένα από τα σημεία που οι διεθνείς θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν.

Αυτό έδειξε η επιμονή του Ρανιέρι, καθώς οι Έλληνες ποδοσφαιριστές δούλεψαν αρκετά σε ανάλογες φάσεις, με τον Χριστοδουλόπουλο να εκτελεί πολλά κόρνερ και τον προπονητή του να τον καθοδηγεί στα ιταλικά.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Μιλγουόκι Μπακς: Τα δεδομένα για Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ ενόψει του Game 6 (pic)

Τι συμβαίνει με την κατάσταση της υγείας των Γιάννη Αντετοκούνμπο και Ντέιμιαν Λίλαρντ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024