Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νέος πρόεδρος της ΕΠΟ και επίσημα ο Γιώργος Γκιρτζίκης

Νέος πρόεδρος της ΕΠΟ και επίσημα ο Γιώργος Γκιρτζίκης

Ο Γιώργος Γκιρτζίκης είναι, και επίσημα από το πρωί της Παρασκευής, ο νέος πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, μετά από την εκλογική διαδικασία στην οποία ήταν ο μόνος υποψήφιος. Στις αρχαιρεσίες που έγιναν σήμερα οι 51 ενώσεις τάχθηκαν στο πλευρό του, ενώ μόλις τέσσερις ψήφισαν «λευκό». Το αποτέλεσμα ήταν ήδη γνωστό, αφού ήταν ο μόνος υποψήφιος και έμενε απλά να επισημοποιηθεί, πράγμα που έγινε στην ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Ο Γιώργος Γκιρτζίκης είναι, και επίσημα από το πρωί της Παρασκευής, ο νέος πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, μετά από την εκλογική διαδικασία στην οποία ήταν ο μόνος υποψήφιος.

Στις αρχαιρεσίες που έγιναν σήμερα οι 51 ενώσεις τάχθηκαν στο πλευρό του, ενώ μόλις τέσσερις ψήφισαν «λευκό».

Το αποτέλεσμα ήταν ήδη γνωστό, αφού ήταν ο μόνος υποψήφιος και έμενε απλά να επισημοποιηθεί, πράγμα που έγινε στην ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Έτσι ο Γιώργος Γκιρτζίκης θα αναλάβει τα ηνία της ΕΠΟ ως και τον φθινόπωρο του 2016, όταν θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές της Ομοσπονδίας για την ανάδειξη νέου Δ.Σ.

Ο Γκιρτζίκης ήταν για αρκετά χρόνια πρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης, καθώς και μέλος του Δ.Σ της ΕΠΟ. Επίσης πέρσι ανέλαβε την προεδρία της ΚΕΔ.

«Όποιος έχει προτάσεις, είναι αποδεκτός», δήλωσε…


Τη βελτίωση των συνθηκών στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά και την επιστροφή της Εθνικής μας στις επιτυχίες έθεσε ως βασικούς τους στόχους, ο Γιώργος Γκιρτζίκης στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανάληψη της προεδρίας της ΕΠΟ.

«Οι Ενώσεις αποφάσισαν να γίνω εγώ πρόεδρος και αυτό με γεμίζει με πολλές ευθύνες», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια μίλησε για τη βελτίωση του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα: «Όποιος έχει προτάσεις για αυτό είναι αποδεκτός. Όποιος όμως σκέφτεται κακόβουλα θα μείνει έξω! Καλώ τις ομάδες να σταματήσουν να βάλλουν κατά του ποδοσφαίρου. Ζητώ επιείκεια. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ εκλέγεται από τις Ενώσεις»,

Όσον αφορά το θέμα της Εθνικής ομάδας: «Δεν μπορώ να ανακοινώσω κάτι τώρα. Οι αποφάσεις λαμβάνονται από το ΔΣ. Αυτό που θέλουμε είναι η Εθνική να επιστρέψει στις επιτυχίες. Δεν έχει αλλάξει κάτι στο ρόστερ της…», κατέληξε.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024