Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ματαίωση αγώνα στη Μηχανιώνα με Ακαδημίες του Ολυμπιακού

Ματαίωση αγώνα στη Μηχανιώνα με Ακαδημίες του Ολυμπιακού

Μια περίεργη ιστορία που παραλίγο να δημιουργήσει... διπλωματικό επεισόδιο στο ποδόσφαιρο, είδε το φως της δημοσιότητας το πρωί της Κυριακής, καθώς στο ετήσιο τουρνουά  ακαδημιών που διεξάγεται στη Μηχανιώνα, με διοργανωτή τον τοπικό «Ποσειδώνα», ήταν καλεσμένες και οι ακαδημίες του Ολυμπιακού.

Μια περίεργη ιστορία που παραλίγο να δημιουργήσει… διπλωματικό επεισόδιο στο ποδόσφαιρο, είδε το φως της δημοσιότητας το πρωί της Κυριακής, καθώς στο ετήσιο τουρνουά ακαδημιών που διεξάγεται στη Μηχανιώνα, με διοργανωτή τον τοπικό «Ποσειδώνα», ήταν καλεσμένες και οι ακαδημίες του Ολυμπιακού.

Συγκεκριμένα επικεφαλής συνδέσμου του ΠΑΟΚ που εδρεύει στην περιοχή, είχε ενημερώσει πως είναι προσβλητική για τη Μηχανιώνα η παρουσία του Ολυμπιακού στη διοργάνωση, ειδικά τη δεδομένη χρονική στιγμή, μια εβδομάδα πριν από το μεγάλο ντέρμπι του «δικέφαλου» με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα για τη Σούπερ Λιγκ.

Παρά τις υποδείξεις του συνδέσμου η ακαδημία του Ολυμπιακού κλήθηκε στο τουρνουά, όμως, αρκετή ώρα πριν από την ώρα έναρξης του αγώνα, αντιπροσωπία του συνδέσμου της Μηχανιώνας, μετέβη στο γήπεδο και απαίτησε την ματαίωση του αγώνα.

Ορισμένες πληροφορίες που έκαναν λόγο για επεισόδια, όχι μόνο δεν επιβεβαιώθηκαν, αλλά είναι χαρακτηριστικό πως ο επικεφαλής του συνδέσμου, τονίζει πως δεν υπήρξε καμία επαφή με τα μικρά παιδιά που αγωνίζονται στην ομάδα των Πειραιωτών.

Ο ΣΦ ΠΑΟΚ Μηχανιώνας αναφέρει σε σχετική του ανακοίνωση ότι:

«Πριν κάποιες ώρες τα περισσότερα μέσα μαζικής ενημέρωσης μας καταλόγισαν μια ‘άνανδρη’ επίθεση κατά της αποστολής της Ακαδημίας του Ολυμπιακού.

Η προσπάθεια αμαύρωσης του συνδέσμου μας απο γνωστά φερέφωνα αθηναϊκών συμφερόντων δεν θα περάσει.

Θέλουμε να διευκρινίσουμε ότι δεν αντικρίσαμε κανέναν παράγοντα, γονέα και φυσικά τα παιδιά της Ακαδημίας! Ξεκαθαρίσαμε σε όσους παρευρίσκονταν στον χώρο ότι δεν έχουμε την πρόθεση να πειράξουμε κανέναν ποσό φυσικά μικρά παιδιά και ο μόνος λόγος που βρισκόμασταν εκεί ήταν για να εκφράσουμε την διαφωνία μας να χρησιμοποιεί το ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΝΕΑΣ ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ αυτός ο σύλλογος!

Δεν σας δίνουμε κανένα δικαίωμα να αμαυρώνετε το όνομα του συνδέσμου μας και ΚΑΤ επέκταση όλου του οπαδικού κινήματος του ΠΑΟΚ!
Η προσπάθεια δυναμίτισμου του κλίματος και δημιουργίας ψευδών εντυπώσεων για τον κυριακάτικο αγώνα ήταν ανεπιτυχής!
Υ.Γ 1 Απαιτούμε δημόσια συγγνώμη απο όλους τους υπεύθυνους

Υ.Γ 2 Ο λαός του ΠΑΟΚ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΕΧΘΡΟΥ

Υ.Γ 4 ΠΑΟΚ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΑΔΕΡΦΙΑ

ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ

Σ.Φ ΠΑΟΚ ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ».


Απαιτούν μία συγγνώμη οι Πειραιώτες

Ωστόσο, αξίζει να αναφερθεί πως από την πλευρά των συνοδών της αποστολής του Ολυμπιακού, υποστηρίζουν ότι περίπου τριάντα οπαδοί –χωρίς να φέρουν διακριτικά ομάδας- βρέθηκαν στην περιοχή και απείλησαν παιδιά και τους γονείς τους.

Η ομάδα αποχώρησε χωρίς παρατράγουδα, αφού κλήθηκε και η αστυνομία, ενώ κάποιοι από τους παρόντες υποστήριζαν ότι δεν υπήρξε καμία συνεννόηση με τις σχολές του Ολυμπιακού, ώστε να ματαιώσουν την παρουσία τους.

«Καλό θα είναι κάποιοι να ζητήσουν συγγνώμη για αυτή τη συμπεριφορά», ανέφεραν οι άνθρωποι των Πειραιωτών.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Φερεντσβάρος – Ολυμπιακός 28-28: Σπουδαία εμφάνιση στην Ουγγαρία και τώρα όλα είναι στο χέρι του!

Ο Ολυμπιακός έμεινε ζωντανός για την πρόκριση στον τελικό του EHF European Cup, καθώς ήρθε ισόπαλος 28-28 με την Φερεντσβάρος στην Ουγγαρία – Σε μία εβδομάδα (27/4) η ρεβάνς στο Κλειστό της Ηλιούπολης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024