Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Υπέγραψε και αναλαμβάνει την Εθνική ο Σέρχιο Μαρκαριάν

Υπέγραψε και αναλαμβάνει την Εθνική ο Σέρχιο Μαρκαριάν

Ολοκληρώθηκε και τυπικά η συμφωνία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας με τον Σέρχιο Μαρκαριάν, καθώς ο Ουρουγουανός τεχνικός και ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτίζκης, έβαλαν την υπογραφή τους στα συμβόλαια που δεσμεύουν τις δύο πλευρές ως το τέλος του 2015. Η συνεργασία θα ανανεωθεί αυτόματα ως τον Ιούλιο του 2016, σε περίπτωση που η εθνική ομάδα εξασφαλίσει την πρόκριση στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Ολοκληρώθηκε και τυπικά η συμφωνία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας με τον Σέρχιο Μαρκαριάν, καθώς ο Ουρουγουανός τεχνικός και ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτίζκης, έβαλαν την υπογραφή τους στα συμβόλαια που δεσμεύουν τις δύο πλευρές ως το τέλος του 2015.

Η συνεργασία θα ανανεωθεί αυτόματα ως τον Ιούλιο του 2016, σε περίπτωση που η εθνική ομάδα εξασφαλίσει την πρόκριση στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Μαζί με το νέο ομοσπονδιακό προπονητή, υπέγραψαν τα συμβόλαιά τους και οι δύο συνεργάτες του, Ρολάντ Μαρσενάρο και Νίκος Κωστένογλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Κατ’ εφαρμογή της σχετικής ομόφωνης απόφασης που ελήφθη από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΟ, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γιώργος Γκιρτζίκης και ο ομοσπονδιακός τεχνικός Σέρχιο Μαρκαριάν υπέγραψαν σήμερα το συμβόλαιο συνεργασίας τους.

Η συμφωνία της ΕΠΟ με τον Ουρουγουανό τεχνικό θα διαρκέσει μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους και θα επεκταθεί μέχρι τον Ιούλιο του 2016 σε περίπτωση πρόκρισης της Εθνικής Ομάδας στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Εκτός του κ. Μαρκαριάν, τα συμβόλαιά τους υπέγραψαν και οι συνεργάτες του κ. Μαρσενάρο, Κωστένογλου».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Live η «μάχη» της Άστον Βίλα με την Μπράιτον λίγες μέρες πριν τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό

Παρακολουθήστε live στις 16:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μπράιτον – Άστον Βίλα για την 36η αγωνιστική της Premier League, λίγες μέρες πριν τη ρεβάνς της Βίλα με τον Ολυμπιακό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024