Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Σκέψεις για «λουκέτο» στο ποδόσφαιρο από τον Κοντονή

Μετά το... χάος που επικράτησε στο ΔΣ της Σούπερ Λιγκ είναι πολύ πιθανό να οδηγηθούμε στην διακοπή όλων των πρωταθλημάτων στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Αυτή φέρεται να είναι η πρώτη σκέψη του υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, ο οποίος αναμένεται να προτείνει αυτή τη λύση στη συνάντηση που θα έχει την Τετάρτη με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

Μετά το… χάος που επικράτησε στο ΔΣ της Σούπερ Λιγκ είναι πολύ πιθανό να οδηγηθούμε στην διακοπή όλων των πρωταθλημάτων στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αυτή φέρεται να είναι η πρώτη σκέψη του υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, ο οποίος αναμένεται να προτείνει αυτή τη λύση στη συνάντηση που θα έχει την Τετάρτη με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

Ο κ.Κοντονής είχε την Τρίτη συναντήσεις με εκπροσώπους των ΕΟΕ (Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή) και ΕΓΟ (Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία) αλλά ενημερώθηκε για όσα έγιναν στο ΔΣ της Σούπερ Λιγκ και φέρεται να έχει πάρει ήδη την απόφασή του για «λουκέτο» στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αυτή θα την μεταφέρει την Τετάρτη στον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος θα έχει την τελευταία λέξη στο αν θα έχουμε… λουκέτο ή όχι.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024