Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Κοντονής: «Να εκλείψουν τελείως τέτοια νοσηρά περιστατικά»

Νέα τοποθέτηση όσον αφορά τα επεισόδια που συνέβησαν ξημερώματα Σαββάτου στις Σέρρες, έκανε ο Υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA. Όπως δήλωσε, βασική του επιδίωξη είναι να εκλείψουν τελείως τα περιστατικά της βίας όπου θα χρησιμοποιήσει ως βασικό εργαλείο την τη διαπαιδαγώγηση των φιλάθλων. Εν τω μεταξύ η αστυνομία προχώρησε σε συλλήψεις τεσσάρων ατόμων 21 (δύο), 22 και 25 ετών.

Νέα τοποθέτηση όσον αφορά τα επεισόδια που συνέβησαν ξημερώματα Σαββάτου στις Σέρρες, έκανε ο Υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA.

Όπως δήλωσε, βασική του επιδίωξη είναι να εκλείψουν τελείως τα περιστατικά της βίας όπου θα χρησιμοποιήσει ως βασικό εργαλείο την τη διαπαιδαγώγηση των φιλάθλων.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Για μία ακόμη φορά είχαμε ένα επεισόδιο τυφλής οπαδικής βίας. Ένας άνθρωπος είναι σε κρίσιμη κατάσταση εξαιτίας της επίθεσης που δέχτηκε για ασήμαντη αφορμή από μέλη συνδέσμου οπαδών. Η στάση της Πολιτείας απέναντι στο πως λειτουργούν οι σύνδεσμοι οπαδών όλων των ομάδων σε ολόκληρη τη χώρα παραμένει έντονα επιφυλακτική και επανεξετάζεται στο πλαίσιο της κείμενης νομοθεσίας. Τονίζω ότι στόχος μας δεν μόνο η καταστολή ως μέσο για την πάταξη της βίας αλλά κύρια επιδίωξή μας είναι η εμπέδωση της πρόληψης και την διαπαιδαγώγηση των φιλάθλων όλων των αθλημάτων, ούτως ώστε να εκλείψουν τελείως τέτοια νοσηρά περιστατικά».

Σε συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία

Εν τω μεταξύ η αστυνομία προχώρησε σε συλλήψεις τεσσάρων ατόμων 21 (δύο), 22 και 25 ετών. Ενώ την ίδια στιγμή νοσηλεύεται στον νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης σε κρίσιμη κατάσταση ένας οπαδός του Άρη.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Βαγγέλης Μαρινάκης: «Ο Ολυμπιακός ήταν η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη – Γράψαμε ιστορία» (vid)

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού εξέφρασε τη χαρά του και την περηφάνια του για την κατάκτηση του Youth League από την Κ19 του πειραϊκού συλλόγου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024