Κυριακή 19 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Προληπτικά εκτός προπόνησης ο Τοροσίδης, μέσα ο Βύντρα

Προληπτικά εκτός προπόνησης ο Τοροσίδης, μέσα ο Βύντρα

Χωρίς τον Βασίλη Τοροσίδη, αλλά για καθαρά προληπτικούς λόγους, πραγματοποιήθηκε η πρωινή προπόνηση της Εθνικής ομάδας επί αυστριακού εδάφους στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για τον αγώνα με την Ουγγαρία (29/3) στη Βουδαπέστη για τα προκριματικά του Euro 2016. Ο αμυντικός της Ρόμα είχε κάποιες ενοχλήσεις, οι οποίες δεν κρίνονται ανησυχητικές ως προς την ετοιμότητά του. Αντίθετα, στη δεύτερη προπόνηση της γαλανόλευκης που έγινε στο Λίνσμπεργκ, συμμετείχαν όλοι οι υπόλοιποι διεθνείς, όπως και ο Λουκάς Βύντρα που ενσωματώθηκε τελευταίος στην αποστολή, αντικαθιστώντας τον τραυματία Χοσέ Χολέμπας.

Χωρίς τον Βασίλη Τοροσίδη, αλλά για καθαρά προληπτικούς λόγους, πραγματοποιήθηκε η πρωινή προπόνηση της Εθνικής ομάδας επί αυστριακού εδάφους στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για τον αγώνα με την Ουγγαρία (29/3) στη Βουδαπέστη για τα προκριματικά του Euro 2016.

Ο αμυντικός της Ρόμα είχε κάποιες ενοχλήσεις, οι οποίες δεν είναι ανησυχητικές και το ιατρικό επιτελείο της ομάδας δηλώνει πως δεν υπάρχουν ερωτηματικά ως προς την ετοιμότητά του για το κρίσιμο ματς του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Ετσι, ο Τοροσίδης προτιμήθηκε να μην γυμναστεί με την υπόλοιπη ομάδα, αλλά να κάνει ατομικό πρόγραμμα, ώστε την προσεχή Κυριακής να είναι 100% έτοιμος.

Αντίθετα, στη δεύτερη προπόνηση της γαλανόλευκης που έγινε στο Λίνσμπεργκ, συμμετείχαν όλοι οι υπόλοιποι διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές, όπως και ο Λουκάς Βύντρα που ενσωματώθηκε τελευταίος στην αποστολή, αντικαθιστώντας τελικά τον τραυματία Χοσέ Χολέμπας, ο οποίος αποχώρησε από την Αυστρία.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Σέρχιο Μαρκαριάν, δούλεψε με τους παίκτες του κυρίως στην τακτική, μένοντας ικανοποιημένος από την προσπάθειά τους.

Το αυριανό πρόγραμμα της Εθνικής Ανδρών περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση για τους διεθνείς σε δύο γκρουπ (το πρώτο στις 09:00 και το δεύτερο στις 10:00) καθώς και απογευματινή προπόνηση (18:00).

Πριν από την προπόνηση οι διεθνείς και τα μέλη του προπονητικού επιτελείου είχαν την επίσημη φωτογράφηση με τον νέο ομοσπονδιακό τεχνικό.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Κοντά στο sold out η Φιορεντίνα για τον τελικό – Πόσα εισιτήρια απομένουν

Πολύ κοντά στο να εξαντλήσουν τα διαθέσιμα εισιτήρια για τον τελικό του Europa Conference League είναι οι οπαδοί της Φιορεντίνα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 19 Μαϊου 2024