Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η ΕΠΟ έβαλε «πλάτη» σε Χολέμπας

Η ΕΠΟ έβαλε «πλάτη» σε Χολέμπας

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία κάλυψε πλήρως τον Χοσέ Χολέμπας στο θέμα που προέκυψε από δημοσιεύματα στην Ιταλία, που ήθελαν τον 30χρονο άσο να προπονείται κανονικά με τη Ρόμα προκαλώντας απορίες για το πώς αποκλείστηκε από την αποστολή της εθνικής ομάδας εν όψει του κρίσιμου αγώνα με την Ουγγαρία, την Κυριακή, για τα προκριματικά του Euro 2016. Ωστόσο η ομοσπονδία ανακοίνωσε πως ο διεθνής αριστερός μπακ είναι τραυματίας και η ενημέρωση που προέκυψε από την Ιταλία είναι εσφαλμένη οδηγώντας σε βιαστικά συμπεράσματα.

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία κάλυψε πλήρως τον Χοσέ Χολέμπας στο θέμα που προέκυψε από δημοσιεύματα στην Ιταλία, που ήθελαν τον 30χρονο άσο να προπονείται κανονικά με τη Ρόμα προκαλώντας απορίες για το πώς αποκλείστηκε από την αποστολή της εθνικής ομάδας εν όψει του κρίσιμου αγώνα με την Ουγγαρία, την Κυριακή, για τα προκριματικά του Euro 2016.

Ωστόσο η ομοσπονδία ανακοίνωσε πως ο διεθνής αριστερός μπακ είναι τραυματίας και η ενημέρωση που προέκυψε από την Ιταλία είναι εσφαλμένη οδηγώντας σε βιαστικά συμπεράσματα.

Έτσι ουσιαστικά διαψεύδονται δημοσιεύματα πως ο Χολέμπας δεν έχει πρόθεση να αγωνιστεί ξανά με το εθνόσημο.

Η ενημέρωση της ΕΠΟ αναφέρει:

«Όπως εγκαίρως ενημερωθήκατε τη Δευτέρα ο Χοσέ Χολέμπας υποβλήθηκε σε ακτινολογικό έλεγχο από τον οποίο διαγνώστηκε ότι έχει υποστεί κάκωση του αριστερού ημιθωράκιου. Ο ποδοσφαιριστής ακολουθεί όλες τις τελευταίες ημέρες ατομικό πρόγραμμα και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα η ενημέρωση που προέκυψε πρωτογενώς από ιταλικά Μέσα.

Η αναπαραγωγή αυτής της ενημέρωσης από ελληνικά Μέσα οδηγεί σε πλήρως εσφαλμένα συμπεράσματα σε ό,τι αφορά στην διάθεσή του να συμβάλει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του με την εθνική. Από την Τρίτη, οπότε ο Χοσέ Χολέμπας αναχώρησε από την Αυστρία, μέχρι και σήμερα υπάρχει επικοινωνία με τον ποδοσφαιριστή με αντικείμενο την εξέλιξη του τραυματισμού του. Από την εθνική Ομάδα επισημαίνεται ότι υπάρχει πλήρης εμπιστοσύνη προς τον Χοσέ Χολέμπας στον οποίο ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση, καθώς επίσης και στους υπολοίπους διεθνείς που για λόγους τραυματισμού δε συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή του αγώνα με την Ουγγαρία».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (24/4): Πού θα δείτε play offs και Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός

Δείτε το σημερινό (24/4) πρόγραμμα των αθλητικών μεταδόσεων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024