Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εθνική: Αντίστροφη μέτρηση για τον «τελικό» με Ουγγαρία

Εθνική: Αντίστροφη μέτρηση για τον «τελικό» με Ουγγαρία

Αντίστροφα μετράει η εθνική Ελλάδος για το ματς - τελικό της Κυριακής (21:45) απέναντι στην Ουγγαρία όπου το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, στο ντεμπούτο του Σέρχιο Μαρκαριάν στον πάγκο, θέλει μόνο νίκη για να διατηρήσει «ζωντανές» τις ελπίδες της για πρόκριση στο Euro του 2016 που θα διεξαχθεί στη Γαλλία.

Αντίστροφα μετράει η εθνική Ελλάδος για το ματς – τελικό της Κυριακής (21:45) απέναντι στην Ουγγαρία όπου το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, στο ντεμπούτο του Σέρχιο Μαρκαριάν στον πάγκο, θέλει μόνο νίκη για να διατηρήσει «ζωντανές» τις ελπίδες της για πρόκριση στο Euro του 2016 που θα διεξαχθεί στη Γαλλία.

Σε περίπτωση νίκης η «γαλανόλευκη» θα διατηρήσει τις ελπίδες της για πρόκριση, με πιο -αντικειμενικά- εφικτό στόχο την κατάληψη της τρίτης θέσης, που οδηγεί σε διπλό μπαράζ, με «έπαθλο» ένα «εισιτήριο» για τα τελικά της Γαλλίας.

Σε περίπτωση ήττα οι πιθανότητες για την θα μειωθούν στο ελάχιστο, αφού θα παραμείνει ουραγός και με συγκομιδή μόλις ενός βαθμού.

Όσον αφορά το κομμάτι της προπόνησης, οι διεθνείς έφτασαν το απόγευμα της Παρασκευής στην Βουδαπέστη και σήμερα, Σάββατο, θα πραγματοποιήσουν την τελευταία τους προπόνηση στην «Groupama Arena».

Ο Βαγγέλης Μόρας, ο οποίος ήταν ο μόνος «πονοκέφαλος» του Σέρχιο Μαρκαριάν, αφού παρουσίασε συμπτώματα ίωσης, είχε βελτίωση την Παρασκευή και αναμένεται να επανεκτιμηθεί η κατάσταση του το απόγευμα του Σαββάτου, όπου θα κριθεί και η διαθεσιμότητα του.

Όσον αφορά το σχήμα που προσανατολίζεται ο κ. Μαρκαριάν σίγουροι πρέπει να θεωρούνται οι: Καρνέζης, Τοροσίδης, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Χριστοδουλόπουλος, Φεταφατζίδης και Αθανασιάδης.

Από κει και πέρα για το αριστερό άκρο της άμυνας πολλές πιθανότητες συγκεντρώνει ο Σταφυλίδης, ενώ στα χαφ θα αγωνιστεί ο Σάμαρης μαζί με τους Κονέ και έναν εκ των Παπαδόπουλου και Ταχτσίδη.

Δηλώσεις εν όψει του αγώνα έκανε ο τερματοφύλακας της Εθνικής, Ορέστης Καρνέζης, σε αθλητική εφημερίδα και μεταξύ άλλων τόνισε πως οι διεθνείς πιστεύουν στην πρόκριση: «αν δεν το πιστεύαμε, δεν θα ήμασταν εδώ. Κερδίζοντας το ματς, θα υπάρχει πλέον πολύ μεγαλύτερη αισιοδοξία. Δεν μπορούμε βέβαια να λέμε μεγάλα λόγια, από τη στιγμή που είμαστε στην τελευταία θέση του ομίλου. Μια νίκη όμως στην Ουγγαρία θα είναι μεγάλο βήμα», δήλωσε στη «SportDay».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024