Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γλίτωσαν Φετφατζίδης, Μόρας και Ταχτσίδης από τροχαίο στην Ουγγαρία

Γλίτωσαν Φετφατζίδης, Μόρας και Ταχτσίδης από τροχαίο στην Ουγγαρία

«Θύματα» τροχαίου ατυχήματος έπεσαν Φετφατζίδης, Μόρας και Ταχτσίδης, ενώ βρίσκονταν σε ταξί στη Βουδαπέστη καθ' οδόν προς το αεροδρόμιο της πόλης προκειμένου να επιβιβαστούν σε προγραμματισμένη πτήση για να επιστρέψουν στην Ιταλία, όπου και αγωνίζονται με τους συλλόγους τους. Οι τρεις Ελληνες διεθνείς διακομίσθηκαν σε νοσοκομείο της Βουδαπέστης, όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Φετφατζίδης έκανε ράμματα στο κεφάλι του, ενώ σκοτώθηκε ο οδηγός του έτερου αυτοκινήτου με το οποίο συγκρούσθηκε το ταξί.

«Θύματα» τροχαίου ατυχήματος έπεσαν Φετφατζίδης, Μόρας και Ταχτσίδης, ενώ βρίσκονταν σε ταξί στη Βουδαπέστη καθ’ οδόν προς το αεροδρόμιο της πόλης προκειμένου να επιβιβαστούν σε προγραμματισμένη πτήση για να επιστρέψουν στην Ιταλία, όπου και αγωνίζονται με τους συλλόγους τους.

Οι τρεις Ελληνες διεθνείς διακομίσθηκαν σε νοσοκομείο της Βουδαπέστης, όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Φετφατζίδης έκανε ράμματα στο κεφάλι.

Υπενθυμίζεται ότι η Εθνική ομάδα βρίσκονταν στην Ουγγαρία για αγώνα στο πλαίσιο των προκριματικών του EURO 2016, o οποίος έγινε, χθες, Κυριακή και έληξε ισόπαλος 0-0.

Περισσότερα σχετικά με τις συνθήκες του τροχαίου δεν έχουν γίνει γνωστά, ωστόσο επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες που θέλουν τον οδηγό του άλλου αυτοκινήτου με το οποίο συγκρούσθηκε το ταξί των διεθνών να είναι νεκρός.

Η ενημέρωση από την ΕΠΟ, αναφέρει: «Οι διεθνείς ποδοσφαιριστές Φετφατζίδης, Μόρας και Ταχτσίδης ενεπλάκησαν σε τροχαίο στη Βουδαπέστη, καθ’ οδόν προς το αεροδρόμιο της πόλης προκειμένου να επιβιβαστούν σε προγραμματισμένη πτήση και να επιστρέψουν στην Ιταλία.

Ωστόσο, άπαντες είναι καλά στην υγεία τους και δεν ανταπροκρίνονται στην πραγματικότητα πληροφορίες περί σοβαρού τραυματισμού τους.

Τα στελέχη της Εθνικής Ομάδας είναι σε διαρκή επαφή μαζί τους από νωρίς το πρωί.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν εντός της ημέρας».

Παράλληλα ο Λάμπρος Τσόκος, σύμβουλος της ελληνικής πρεσβείας στη Βουδαπέστη, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό SportFM έδωσε λεπτομέρειες για το συμβάν:

«Τα παιδιά είναι πολύ καλά, δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας. Έγινε ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα σήμερα το πρωί. Καθ’ οδόν για το αεροδρόμιο το ταξί τους συγκρούστηκε με ένα ΙΧ. Οι παίκτες και ο οδηγός είναι καλά στην υγεία τους. Είναι επιπόλαια τα τραύματά τους. Ο οδηγός του άλλου αυτοκίνητου δυστυχώς πέθανε. Οι παίκτες είναι καλά, πήγα και τους είδα. Θα πάρουν εξιτήριο μέσα στην ημέρα, μέχρι το απόγευμα θα βγουν. Ο Φετφατζίδης έχει κάνει κάποια ράμματα στο κεφάλι. Ο δρόμος είναι λίγο επικίνδυνος, αλλά δεν γίνονται συχνά ατυχήματα εκεί. Πρόκειται για ένα σπάνιο περιστατικό».

To αυτοκίνητο με το οποίο συγκρούσθηκε το ταξί στο οποίο επέβαιναν οι διεθνείς.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Έτοιμος (και) για το Διηπειρωτικό ο Ολυμπιακός!

Αν η Κ19 των «ερυθρολεύκων» κατακτήσει του Τσάμπιονς Λιγκ Νέων θα παίξει στον τελικό του Ιντερκοντινεντάλ κόντρα στη Φλαμένγκο για το Παγκόσμιο Στέμμα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024