Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αναβολή αναδιάρθρωσης του πρωταθλήματος ζητεί ο Εργοτέλης

Αναβολή αναδιάρθρωσης του πρωταθλήματος ζητεί ο Εργοτέλης

Το αίτημά του προς τη Σούπερ Λίγκα για την αναβολή της αναδιάρθρωσης του πρωταθλήματος απέστειλε στη διοργανώτρια αρχή ο Εργοτέλης.

Το αίτημά του προς τη Σούπερ Λίγκα για την αναβολή της αναδιάρθρωσης του πρωταθλήματος απέστειλε στη διοργανώτρια αρχή ο Εργοτέλης.

Εδώ κι αρκετές ημέρες ήταν γνωστό ότι η ΠΑΕ της Κρήτης σκόπευε να ζητήσει από το συνεταιρισμό να μην ισχύσει η αναδιάρθρωση των κατηγοριών στην τρέχουσα περίοδο, αλλά από την επόμενη σεζόν, καθώς ως γνωστό προβλέπεται η διεξαγωγή του πρωταθλήματος με 16 ομάδες και ο υποβιβασμός τεσσάρων μετά τη λήξη του τρέχοντος πρωταθλήματος.

Από τους συλλόγους που μάχονται για την παραμονή, υπάρχουν ομάδες που έχουν κερδίσει εννέα βαθμούς στα χαρτιά, κάτι που σύμφωνα με την πλευρά του Εργοτέλη, αποτελεί αλλοίωση του πρωταθλήματος.

Οι «κιτρινόμαυροι» με το σκεπτικό αυτό έστειλαν επίσημα σήμερα το αίτημα στη Σούπερ Λίγκα, προκειμένου να συζητηθεί στη διάρκεια του διοικητικού συμβουλίου της 1ης Απριλίου.

Ο Εργοτέλης ζητάει την αναβολή της αναδιάρθρωσης για τη σεζόν 2016-17 και να διεξαχθεί και του χρόνου το πρωτάθλημα με 18 ομάδες.

Αξίζει να επισημανθεί ότι οι υπόλοιπες ομάδες που παλεύουν για την αποφυγή του υποβιβασμού τάσσονται υπέρ του αιτήματος του Εργοτέλη και συμφωνούν με τους Κρητικούς που μιλούν για αλλοίωση του αποτελέσματος.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Βόμβα από Βόλο και Μπέο: «Ο Καρυπίδης πήρε τηλέφωνο τον Μπερτόγλιο, η δικαιοσύνη έχει πλέον τον λόγο»!

Με ανακοίνωση του ο Βόλος κατήγγειλε παρέμβαση του ιδιοκτήτη του Άρη Θόδωρου Καρυπίδη επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τον Μπερτόγλιο και τονίζοντας πως «το περιεχόμενο της συζήτησης και η αιτία του τηλεφωνήματος προφανώς και είναι γνωστό σε όλους»!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024