Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οι «ήρωες» του 2004 κέρδισαν την Κύπρο σε φιλικό

Οι «ήρωες» του 2004 κέρδισαν την Κύπρο σε φιλικό

Ήταν 4 Ιουλίου του 2004 όταν η Εθνική μας ομάδα «σόκαρε» τον ποδοσφαιρικό πλανήτη κατακτώντας το Euro. Σχεδόν 11 χρόνια μετά οι διεθνείς πραγματοποίησαν το reunion αντιμετωπίζοντας την εθνική ομάδα της Κύπρου εκείνης της περιόδου. Το ματς αυτό έγινε με πρωτοβουλία του αρχηγού της Εθνικής και πλέον Ευρωβουλευτή, Θοδωρή Ζαγοράκη και της Κύπριας Ευρωβουλευτού, Ελένης Θεοχάρους.

Ήταν 4 Ιουλίου του 2004 όταν η Εθνική μας ομάδα «σόκαρε» τον ποδοσφαιρικό πλανήτη κατακτώντας το Euro. Σχεδόν 11 χρόνια μετά οι διεθνείς πραγματοποίησαν το reunion αντιμετωπίζοντας την εθνική ομάδα της Κύπρου εκείνης της περιόδου.

Το ματς αυτό έγινε με πρωτοβουλία του αρχηγού της Εθνικής και πλέον Ευρωβουλευτή, Θοδωρή Ζαγοράκη και της Κύπριας Ευρωβουλευτού, Ελένης Θεοχάρους.

Στον πάγκο της Εθνικής ομάδας κάθισε όπως και τότε, ο Ότο Ρεχάγκελ, μαζί με τον Γιάννη Τοπαλίδη, για πρώτη φορά μετά το Μουντιάλ του 2010.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η Εθνική μας επικράτησε 6-1 της αντίστοιχης Κυπριακής. Το σκορ άνοιξε ο Άγγελος Χαριστέας μόλις στο 6ο λεπτό, ενώ τα υπόλοιπα πέτυχαν οι Καραγκούνης στο 38’, Γιαννακόπουλος στο 40’ και το 55’, ο Λάκης στο 57’ και ο Καφές στο 61′. Για τους Κύπριους είχε ισοφαρίσει ο Μιχάλης Κωνσταντίνου.

Κύπρος: Παναγιώτου, Θεοδότου, Λουκά, Οκκαρίδης, Γεωργίου, Σατσιάς, Καϊάφας, Εγκωμίτης, Οκκάς, Κωνσταντίνου, Χριστοδούλου.

Στο δεύτερο μπήκαν αλλαγή οι: Μορφής,Γιασεμάκης, Ελευθερίου, Μιχαήλ, Ηλία, Δασκαλάκης, Λάμπρου, Νεοφύτου, Αριστοκλέους.

Ελλάδα: Νικοπολίδης, Σεϊταρίδης, Φύσσας, Καψής, Δέλλας, Μπασινάς, Ζαγοράκης, Γιαννακόπουλος, Χαριστέας, Καραγκούνης, Βρύζας.

Στο δεύτερο μπήκαν αλλαγή οι: Χαλκιάς, Νταμπίζας, Λάκης, Γκούμας Βενετίδης, Καφές, Κατεργιαννάκης.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Live streaming: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Live streaming: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός. Παρακολουθήστε μέσω live streaming στις 19:00 την αναμέτρηση Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός για τον 3ο τελικό της Volley League Γυναικών

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024