Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στην Γενεύη ο Κοντονής για να «τα βρει» με την UEFA

Στην Γενεύη ο Κοντονής για να «τα βρει» με την UEFA

Στη Γενεύη βρέθηκε τη Δευτέρα ο Υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής προκειμένου να μιλήσει με τους ανθρώπους της UEFA. Ο κ. Κοντονής αποφάσισε να ταξιδέψει στη Νιόν για να συζητήσει από κοντά με τους αξιωματούχους της Ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν στο νομοσχέδιο προτού τεθεί προς ψήφιση στην Ολομέλεια της Βουλής, ώστε να αποφευχθεί ο αποκλεισμός ο οποίος έμοιαζε πιο κοντά από ποτέ...

Στη Γενεύη βρέθηκε τη Δευτέρα ο Υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής προκειμένου να μιλήσει με τους ανθρώπους της UEFA.

Ο κ. Κοντονής αποφάσισε να ταξιδέψει στη Νιόν για να συζητήσει από κοντά με τους αξιωματούχους της Ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν στο νομοσχέδιο προτού τεθεί προς ψήφιση στην Ολομέλεια της Βουλής, ώστε να αποφευχθεί ο αποκλεισμός ο οποίος έμοιαζε πιο κοντά από ποτέ…

Οι συζητήσεις των δύο πλευρών αναμένεται να συνεχιστούν και την Τρίτη, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι τη Δευτέρα υπήρξε σύγκλιση απόψεων σε αρκετά θέματα στη τετράωρη συνάντηση που έγινε.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024