Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ατρόμητος: «Πρώτη ηθική δικαίωση η απόφαση για Σπανό και Αγγελόπουλο»

Ατρόμητος: «Πρώτη ηθική δικαίωση η απόφαση για Σπανό και Αγγελόπουλο»

Την πόρτα του εισαγγελέα πέρασε την Τρίτη ο πρόεδρος του Ατρομήτου, Γιώργος Σπανός και ο τεχνικός διευθυντής, Γιάννη Αγγελόπουλός. Μετά την ακρόαση τους, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα, Εισαγγελέας και Ειδικός Ανακριτής αποφάσισαν από κοινού να μην τους επιβάλλουν κανέναν περιοριστικό όρο. Σύμφωνα με την ανακοίνωση οι δύο άντρες παρέδωσαν «ακράδαντα αποδεικτικά στοιχεία» που κατέρριψαν «ανυπόστατους και συκοφαντικούς ισχυρισμούς». Θυμίζουμε ότι χθες, Δευτέρα, ο Γιώργος Σπανός κατέθεσε μήνυση στον Τάκη Φύσσα για συκοφαντική δυσφήμιση. Όλα συνέβησαν με αφορμή την κατάθεση του τελευταίου στον ανακριτή για το ματς ανάμεσα στον Ατρόμητο και στον Ολυμπιακό.

Την πόρτα του εισαγγελέα πέρασε την Τρίτη ο πρόεδρος του Ατρομήτου, Γιώργος Σπανός και ο τεχνικός διευθυντής, Γιάννη Αγγελόπουλός.

Μετά την ακρόαση τους, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα, Εισαγγελέας και Ειδικός Ανακριτής αποφάσισαν από κοινού να μην τους επιβάλλουν κανέναν περιοριστικό όρο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση οι δύο άντρες παρέδωσαν «ακράδαντα αποδεικτικά στοιχεία» που κατέρριψαν «ανυπόστατους και συκοφαντικούς ισχυρισμούς».

Θυμίζουμε ότι χθες, Δευτέρα, ο Γιώργος Σπανός κατέθεσε μήνυση στον Τάκη Φύσσα για συκοφαντική δυσφήμιση. Όλα συνέβησαν με αφορμή την κατάθεση του τελευταίου στον ανακριτή για το ματς ανάμεσα στον Ατρόμητο και στον Ολυμπιακό.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος:

«Η σημερινή κοινή απόφαση της Εισαγγελέως και του Ειδικού Ανακριτή που δεν επιβάλλει κανένα περιοριστικό όρο στον πρόεδρο της ΠΑΕ Ατρόμητος κ. Γιώργο Σπανό και στον τεχνικό διευθυντή κ. Γιάννη Αγγελόπουλο αποτελεί μια πρώτη ηθική δικαίωση για την ομάδα μας.

Τα ακράδαντα αποδεικτικά στοιχεία που κατατέθηκαν στον Ειδικό Ανακριτή κατέρριψαν τους ανυπόστατους και συκοφαντικούς ισχυρισμούς του γνωστού πλέον σε όλο τον κόσμο του ποδοσφαίρου, ψευδομάρτυρα.

Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη ότι θα ερευνήσει τη δική μας υπόθεση σε βάθος κι εμείς με την σειρά μας θα σταθούμε αρωγοί για να ξεσκεπαστεί η σκευωρία που στήθηκε σε βάρος μας».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024