Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Δοκιμές» προσώπων από Μαρκαριάν και ευχή στον Μπακάκη

«Δοκιμές» προσώπων από Μαρκαριάν και ευχή στον Μπακάκη

Πέντε νέα πρόσωπα θα ξεκινήσουν προπονήσεις στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Άγιου Κοσμά από την προσεχή Δευτέρα, 25 Μαΐου, εν όψει των προσκλήσεων του ομοσπονδιακού τεχνικού, Σέρχιο Μαρκαριάν, για τους αγώνες με τα Νησιά Φερόε (EURO 2016) στις 13 και την Πολωνία (φιλικός) στις 16 Ιουνίου. Βελλίδης, Κολοβός, Τασουλής, Φούντας και Σταφυλλίδης θα προπονούνται υπό την επίβλεψη του Ουρουγουανού προπονητή. Στο μεταξύ, τις δικές του ευχές για ταχεία ανάρρωση έστειλε ο Σέρχιο Μαρκαριάν προς τον Μιχάλη Μπακάκη.

Πέντε νέα πρόσωπα θα ξεκινήσουν προπονήσεις στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Άγιου Κοσμά από την προσεχή Δευτέρα, 25 Μαΐου, εν όψει των προσκλήσεων του ομοσπονδιακού τεχνικού, Σέρχιο Μαρκαριάν, για τους αγώνες με τα Νησιά Φερόε (EURO 2016) στις 13 και την Πολωνία (φιλικός) στις 16 Ιουνίου.

Πρόκειται για τον τερματοφύλακα του ΠΑΣ Γιάννινα, Μάρκο Βελλίδη, τους Δημήτρη Κολοβό, Χρήστο Τασουλή, Ταξιάρχη Φούντα του Πανιωνίου και τον Κώστα Σταφυλλίδη της Μπάγερ Λεβερκούζεν, οι οποίοι θα προπονούνται υπό την επίβλεψη του Ουρουγουανού προπονητή.

Το προσεχές διάστημα στις προπονήσεις θα ενταχθούν κι άλλοι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα ολοκληρώσουν τις αγωνιστικές υποχρεώσεις με τις ομάδες τους, ενώ τόσο ο κ. Μαρκαριάν όσο και οι συνεργάτες του παρακολουθούν από κοντά την πορεία των διεθνών στα πλέι οφ του πρωταθλήματος, καθώς και όσους αγωνίζονται στο εξωτερικό, μέσω dvd.

Ευχές Μαρκαριάν σε Μπακάκη

Στο μεταξύ, τις δικές του ευχές για ταχεία ανάρρωση έστειλε ο Σέρχιο Μαρκαριάν προς τον Μιχάλη Μπακάκη. Ο ακραίος αμυντικός της ΑΕΚ υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό γόνατο χθες, στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου για τα πλέι οφ της Β΄ Εθνικής, και ο Ουρουγουανός τεχνικός δεν τον ξέχασε.

«Εύχομαι στον Μιχάλη περαστικά και να αναρρώσει το συντομότερο δυνατόν, για να επιστρέψει στην ομάδα του και στην Εθνική» δήλωσε ο κ. Μαρκαριάν.

«Επίσης, θέλω να στείλω ένα μήνυμα στους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές, που, λόγω τραυματισμού, δεν θα έχουμε μαζί μας στους επόμενους αγώνες μας, τον Γιάννη Μανιάτη, τον Πέτρο Μάνταλο, τον Κυριάκο Παπαδόπουλο και τον Γιώργο Σαμαρά: αυτό που έχει σημασία, πάνω απ’ όλα, είναι η υγεία τους και η γρήγορη αποκατάστασή τους. Όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν. Τους περιμένουμε» πρόσθεσε.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024