Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ανακοινώθηκε η νέα σύνθεση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού

Ανακοινώθηκε η νέα σύνθεση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού

Ανακοινώθηκε από το Υφυπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων η νέα σύνθεση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, η οποία υπεγράφη από τον αρμόδιο υφυπουργό για θέματα Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή. Νέος πρόεδρος θα είναι ο Κωνσταντίνος Παπαλάκης, αντιπρόεδρος Αρείου Πάγου επί τιμή. Τόσο ο πρόεδρος όσο και τα μέλη της επιτροπής διορίζονται με τετραετή θητεία, η οποία μπορεί να ανανεωθεί μόνο μία φορά.

Ανακοινώθηκε από το Υφυπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων η νέα σύνθεση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, η οποία υπεγράφη από τον αρμόδιο υφυπουργό για θέματα Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή.

Νέος πρόεδρος θα είναι ο Κωνσταντίνος Παπαλάκης, αντιπρόεδρος Αρείου Πάγου επί τιμή. Τόσο ο πρόεδρος όσο και τα μέλη της επιτροπής διορίζονται με τετραετή θητεία, η οποία μπορεί να ανανεωθεί μόνο μία φορά.

Η ΕΕΑ θα αποτελείται από τα εξής μέλη με τους αναπληρωτές αυτών:

1. Κωνσταντίνο Παπαλάκη, αντιπρόεδρο Αρείου Πάγου επί τιμή, ως πρόεδρο

με αναπληρωτή τον Σπυρίδωνα Ζιάκα, αντιπρόεδρο Αρείου Πάγου επί τιμή.

2. Γεώργιο Τριανταφυλλάκη, αναπληρωτή καθηγητή του Εμπορικού Δικαίου, Νομικής Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, ως μέλος, με αναπληρωτή τον Δημήτρη Αυγιτίδη, αναπληρωτή καθηγητή Εμπορικού Δικαίου, Νομικής Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης

3. Γεώργιο Βάμβουκα, καθηγητή Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών ως μέλος,

με αναπληρωτή τον Δημήτρη Αστερίου, αναπληρωτή καθηγητή στις Ποσοτικές Μεθόδους για Οικονομολόγους Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου.

4. Ειρήνη Μαρούπα, δικηγόρο-ποινικολόγο, παρ’ Αρείω Πάγω, με εμπειρία σε θέματα εταιριών, ως μέλος, με αναπληρωτή τον Γεράσιμο Ρίκο, δικηγόρο παρ’ Αρείω Πάγω, με εμπειρία σε θέματα εταιριών.

5. Παναγιώτη Περάκη, δικηγόρο παρ’ Αρείω Πάγω με εμπειρία σε θέματα αθλητισμού ως μέλος, με αναπληρωτή τον Δημήτρη Παπασπύρου, δικηγόρο παρ’ Αρείω Πάγω, με εμπειρία σε θέματα αθλητισμού.

6. Ηλία Αρκούδη, οικονομολόγο, ως μέλος, με αναπληρωτή τον Δημήτρη Σμυρνάκη, οικονομολόγο.

7. Κωνσταντίνο – Ιωσήφ Μανταίο, συνταξιούχο Νομικό με εμπειρία στον χώρο του αθλητισμού, ως μέλος, με αναπληρωτή τον Γεώργιο Μπίκο, επικοινωνιολόγο, με εμπειρία στον χώρο του αθλητισμού.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Έτοιμος για θρυλικό μπρέικ ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Με στόχο να σπάσει την έδρα της Μπαρτσελόνα με το… καλημέρα ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Καταλανούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024