Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Συνάντηση Γκιρτζίκη-Μαρκαριάν για την πορεία της Εθνικής

Συνάντηση Γκιρτζίκη-Μαρκαριάν για την πορεία της Εθνικής

Συνάντηση με τον τεχνικό της Εθνικής ομάδας, Σέρχιο Μαρκαριάν, είχε σήμερα ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Γιώργος Γκιρτζίκης. Οι δύο άνδρες συζήτησαν για την πορεία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος από την ημέρα ανάληψης καθηκόντων του Ουρουγουανού προπονητή.

Συνάντηση με τον τεχνικό της Εθνικής ομάδας, Σέρχιο Μαρκαριάν, είχε σήμερα ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Γιώργος Γκιρτζίκης.

Οι δύο άνδρες συζήτησαν για την πορεία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος από την ημέρα ανάληψης καθηκόντων του Ουρουγουανού προπονητή.

Ακόμη, έγινε μια πρώτη εκτίμηση της κατάστασης όπως έχει διαμορφωθεί και κατατέθηκαν απόψεις και σκέψεις για το σχεδιασμού όλων των Εθνικών ομάδων, στη βάση των προτάσεων που κατέθεσε ο κ. Μαρκαριάν, μία εκ των οποίων ήταν να προπονεί μια φορά τον μήνα τους διεθνείς που αγωνίζονται στην Ελλάδα.

Η συνάντηση διήρκεσε περίπου δύο ώρες, πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα παρά την πρόσφατη ήττα (1-2) που έθεσε τέλος στις ελπίδες πρόκρισης στα τελικά του EURO 2016, ενώ ήταν η πρώτη από μια σειρά συναντήσεων που θα ακολουθήσουν.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024