Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Χωρίς «Τόρο» και Νίνη με Φινλανδία και Ρουμανία, κλήθηκε ο Φούντας

Χωρίς «Τόρο» και Νίνη με Φινλανδία και Ρουμανία, κλήθηκε ο Φούντας

Ο Κώστας Τσάνας διέγραψε οριστικά από τον σχεδιασμό του για τους προσεχείς αγώνες του Euro 2016 με Φινλανδία και Ρουμανία τους Βασίλη Τοροσίδη και Σωτήρη Νίνη. Ο δεξιός μπακ της Ρόμα και της Εθνικής Ελλάδας υποβλήθηκε με μαγνητική τομογραφία και παρότι το αποτέλεσμα έδειξε σαφή βελτίωση της αρχικής κάκωσης στον οπίσθιο μηριαίο, εν τούτοις κατέστη σαφές ότι ο παίκτης δεν μπορεί να μπει σε προπόνηση πριν παρέλθουν τουλάχιστον επτά έως δέκα ημέρες. Ο μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού, από την πλευρά του, υποβλήθηκε σε κλινική εξέταση και διερεύνηση με υπέρηχο και διαπιστώθηκε οίδημα στον οπίσθιο μηριαίο.Στη θέση του κλήθηκε ο Φούντας...

Ο Κώστας Τσάνας διέγραψε οριστικά από τον σχεδιασμό του για τους προσεχείς αγώνες του Euro 2016 με Φινλανδία και Ρουμανία τους Βασίλη Τοροσίδη και Σωτήρη Νίνη.

Ο δεξιός μπακ της Ρόμα και της Εθνικής Ελλάδας υποβλήθηκε με μαγνητική τομογραφία και παρότι το αποτέλεσμα έδειξε σαφή βελτίωση της αρχικής κάκωσης στον οπίσθιο μηριαίο, εν τούτοις κατέστη σαφές ότι ο παίκτης δεν μπορεί να μπει σε προπόνηση πριν παρέλθουν τουλάχιστον επτά έως δέκα ημέρες.

Ο μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού, από την πλευρά του, υποβλήθηκε σε κλινική εξέταση και διερεύνηση με υπέρηχο και διαπιστώθηκε οίδημα στον οπίσθιο μηριαίο. Στη συνέχεια ο παίκτης έκανε και μαγνητική τομογραφία, που επιβεβαίωσε τη μυϊκή θλάση που έχει υποστεί και υποχρέωσε τον ομοσπονδιακό προπονητή να μην υπολογίζει ούτε αυτόν.

Ετσι ο Ταξιάρχης Φούντας θα αντικαταστήσει τον Σωτήρη Νίνη. Αντίθετα, ως προς τον Βασίλη Τοροσίδη, ο κ. Τσάνας έκρινε ότι οι διαθέσιμες επιλογές στους ακραίους αμυντικούς (Βύντρα, Χολέμπας, Κίτσιου, Γιαννούλης) τον καλύπτουν.

Χωρίς τέσσερις η προπόνηση

Οι δύο παίκτες απουσιάσαν και από την πρώτη προπόνηση της Εθνικής το απόγευμα της Δευτέρας στον Άγιο Κοσμά. Εκτός από τους Τοροσίδη και Νίνη, μέρος στην προπόνηση δεν πήραν ούτε οι Παπασταθόπουλος και Κ.Παπαδόπουλος.

Συγκεκριμένα, ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος δεν προπονήθηκε επειδή έφτασε αργά το απόγευμα στην Αθήνα, ενώ ο Κυριάκος Παπαδόπουλος ακολούθησε αποθεραπεία.

Ο Έλληνας προπονητής υποδέχθηκε και συζήτησε κατ’ ιδίαν με τα νέα πρόσωπα που κλήθηκαν στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, δηλαδή τους Βαγγέλη Πλατέλλα, Χρήστο Αραβίδη και Στέλιο Κίτσιου.

Ταυτόχρονα, το μήνυμά του προς τους υπόλοιπους διεθνείς ήταν σαφές και ανέφερε πως εναντίον της Φινλανδίας, την προσεχή Παρασκευή, η Εθνική θα πρέπει οπωσδήποτε να σημειώσει την πρώτη νίκη της στον 6ο όμιλο.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

«Τελικός» για Παναθηναϊκό στην Μπολόνια και στο… βάθος ντέρμπι «αιωνίων»

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται (29/3, 21:30) στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια για την 32η αγωνιστική της Euroleague με στόχο να διατηρηθεί στην τετράδα και να συνεχίσει στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024