Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ανανεωμένη και αισιόδοξη η Εθνική για την πρώτη νίκη της στο Euro

Ανανεωμένη και αισιόδοξη η Εθνική για την πρώτη νίκη της στο Euro

Τέσσερις ποδοσφαιριστές που έχουν κληθεί στην Εθνική ομάδα για τους αγώνες των προκριματικών στο Euro 2016 με Φινλανδία και Ρουμανία, φιλοξενήθηκαν σε κατάστημα της εκ των χορηγών της ΕΠΟ. Οι Χρήστος Αραβίδης, Μάρκος Βελλίδης, Κυριάκος Παπαδόπουλος και Ταξιάρχης Φούντας έβγαλαν φωτογραφίες, συνομίλησαν και υπέγραψαν αυτόγραφα σε μικρούς και μεγάλους φίλους του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, ενώ μοίρασαν και 200 εισιτήρια για το παιχνίδι με τους Φινλανδούς.

Τέσσερις ποδοσφαιριστές που έχουν κληθεί στην Εθνική ομάδα για τους αγώνες των προκριματικών στο Euro 2016 με Φινλανδία και Ρουμανία, φιλοξενήθηκαν σε κατάστημα της εκ των χορηγών της ΕΠΟ, Vodafone.

Οι Χρήστος Αραβίδης, Μάρκος Βελλίδης, Κυριάκος Παπαδόπουλος και Ταξιάρχης Φούντας έβγαλαν φωτογραφίες, συνομίλησαν και υπέγραψαν αυτόγραφα σε μικρούς και μεγάλους φίλους του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, ενώ μοίρασαν και 200 εισιτήρια για το παιχνίδι με τους Φινλανδούς.

«Είμαστε έτοιμοι πιστεύω, προπονούμαστε σκληρά και θα πάμε την Παρασκευή να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και πιστεύω θα καταφέρουμε να πάρουμε την πρώτη μας νίκη. Οι Φινλανδοί είναι πολύ δυνατή ομάδα και παίζουν δυνατά στην κόντρα. Θα μιλήσουμε και πάλι με τον προπονητή μας και θα τους αναλύσουμε καλά για να είμαστε έτοιμοι για την Παρασκευή», δήλωσε ο Παπαδόπουλος και πρόσθεσε: «Είμαι υγιής, είμαι καλά και είμαι εδώ όποτε μου το ζητήσει η Εθνική».

Ο Βελλίδης υπογράμμισε ότι «πρέπει να παρουσιαστούμε πιο σοβαροί από τα προηγούμενα παιχνίδια. Έως τώρα δεν έχουμε καταφέρει να είμαστε ανταγωνιστικοί, ενώ ξέρουμε ότι έχουμε μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Έχουμε αξιόλογους ποδοσφαιριστές και πρέπει αυτό το σύνολο να βγάλει όλη τη δυναμική του στο γήπεδο και επί ενενήντα λεπτά να αναζητάμε όλοι μαζί τη νίκη. Να βοηθάει ο ένας τον άλλον και πραγματικά να βγάλουμε την Εθνική από αυτό το τέλμα που έχει περιέλθει, που είναι άσχημο για όλους».

Ο Φούντας, που κλήθηκε αργά χθες τη νύχτα στη θέση του τραυματία Σωτήρη Νίνη, τόνισε: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι κι εμείς θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για να πάρουμε την πρώτη μας νίκη και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Δεν μπορούμε να ξεχωρίσουμε κάτι από τη Φινλανδία. Εμείς θέλουμε να δουλεύουμε κάθε μέρα στις προπονήσεις δίνοντας το 100% των δυνατοτήτων μας και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Περιμένουμε το παιχνίδι σαν ένα καινούριο ξεκίνημα και πιστεύω θα το πετύχουμε και θα μας δώσει ψυχολογία ώστε να συνεχίσουμε να πάρουμε και άλλες νίκες».

Ο Αραβίδης, τέλος, ο οποίος κλήθηκε για πρώτη φορά στην Εθνική Ανδρών, δήλωσε «πολύ χαρούμενος και περήφανος για την πρώτη μου κλήση στην Εθνική. Είναι τιμή μου να φοράω το εθνόσημο. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, αν και εφόσον μου ζητηθεί, για να βοηθήσω κι εγώ από την πλευρά μου για την προσπάθεια που κάνουμε».

Για τον αγώνα με τους Σκανδιναβούς επισήμανε ότι «η ομάδα της Φινλανδίας ποιοτικά δεν μπορεί να συγκριθεί μαζί μας. Σαφέστατα είμαστε ανώτεροι σε όλα τα επίπεδα, αρκεί να μπορέσουμε να το αποδείξουμε και μέσα στο γήπεδο και να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και στο στόχο που έχουμε θέσει ως ομάδα και δεν είναι τίποτα άλλο από το να πάρουμε τη νίκη. Είναι μία ευκαιρία για εμάς να δείξουμε ότι είμαστε καλά και ότι μπορούμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να κερδίζουμε κάθε αντίπαλο στο γήπεδο».

Ο επιθετικός της ΑΕΚ απηύθυνε πρόσκληση στους φιλάθλους να συνδράμουν την προσπάθεια της Εθνικής. «Ο κόσμος τόσα χρόνια βρίσκεται κοντά στην ομάδα και δε νομίζω θα την αφήσει μόνη σε αυτή την κρίσιμη στιγμή. Τον θέλουμε σίγουρα δίπλα μας γιατί κανένας ποδοσφαιριστής δε θέλει να βρίσκεται η Εθνική σε αυτό το σημείο. Οι Έλληνες φίλαθλοι να είναι βέβαιοι ότι θα δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας για να επαναφέρουμε την Εθνική εκεί που της αξίζει» είπε.

Στον Αρχιεπίσκοπο αντιπροσωπεία της Εθνικής

Αντιπροσωπεία της ΕΠΟ, επικεφαλής της οποίας θα είναι ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Γιώργος Γκιρτζίκης, και της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου, θα υποδεχθεί στην έδρα του, στην Πλάκα, αύριο το μεσημέρι (13:00) ο Μακαριότατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμος.

Η επίσκεψη της αντιπροσωπείας της ΕΠΟ και της Εθνικής θα πραγματοποιηθεί επ’ ευκαιρία της συνέργιας με τον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό «Αποστολή» της Αρχιεπισκοπής, στο πλαίσιο του κοινωνικού έργου της Εκκλησίας και του Προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Ομοσπονδίας.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024