Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οι Ούγγροι Νέμεθ και Στορκ στάθηκαν στο... κίνητρο της Ελλάδας

Οι Ούγγροι Νέμεθ και Στορκ στάθηκαν στο… κίνητρο της Ελλάδας

Ο παλιός μας γνώριμος από τη θητεία του σε ΑΕΚ, Ολυμπιακό και Ολυμπιακό Βόλου, Κρίστιαν Νέμεθ και ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ουγγαρίας, Μπερντ Στορκ, μίλησαν στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με την Ελλάδα (19:00) στο Καραϊσκάκη, στην αυλαία των προκριματικών του Euro 2016. Μάλιστα, μετά το τέλος των δηλώσεων, στο αγωνιστικό σκέλος, έγινε γνωστό πως ο μέσος Άνταμ Μπόντι είναι τραυματίας και δεν ταξίδεψε με την υπόλοιπη αποστολή.

Ο παλιός μας γνώριμος από τη θητεία του σε ΑΕΚ, Ολυμπιακό και Ολυμπιακό Βόλου, Κρίστιαν Νέμεθ και ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ουγγαρίας, Μπερντ Στορκ, μίλησαν στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με την Ελλάδα (19:00) στο Καραϊσκάκη, στην αυλαία των προκριματικών του Euro 2016.

Μάλιστα, μετά το τέλος των δηλώσεων, στο αγωνιστικό σκέλος, έγινε γνωστό πως ο μέσος Άνταμ Μπόντι είναι τραυματίας και δεν ταξίδεψε με την υπόλοιπη αποστολή.

Ο Στορκ, επίσης «επιστρέφει» στην Ελλάδα, έχοντας εργαστεί στο παρελθόν ως τεχνικός της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού και εξήγησε πως «έχουμε προσδοκίες και απαιτήσεις από το αυριανό παιχνίδι. Έχουμε μεγάλο σεβασμό για τον αντίπαλό μας αλλά θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό και να πάρουμε ότι μπορούμε από το ματς».

Ο προπονητής των Ούγγρων δεν έκρυψε πως αναγνωρίζει τις δυσκολίες της αναμέτρησης, ενώ ανέλυσε και τα πλάνα του για να κερδίσει ένα ματς που μόνο για τη δική του ομάδα έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Νέμεθ: «Μου ξυπνά συναισθήματα η Ελλάδα»

Ο Νέμεθ δεν γινόταν να μην αναφερθεί στη δική του επιστροφή στη χώρα μας: «Σίγουρα ξυπνάει μνήμες και συναισθήματα η επιστροφή μου στην Ελλάδα. Δεν κρύβω πως είναι κάτι το ιδιαίτερο για μένα το να γυρίζω στην Ελλάδα, που πέρασα τόσα χρόνια παίζοντας μπάλα».

Ενώ ερωτώμενος για την αναμέτρηση με τα Φερόε, είπε: «Αποδείχθηκαν πολύ καλός και σκληρός αντίπαλος. Τώρα έχουμε ένα ακόμα πολύ σημαντικό ματς μπροστά μας. Μία ευκαιρία να κυνηγήσουμε την 2η θέση. Μία ακόμα προσπάθεια για εμάς. Θα είναι πολύ δύσκολο το έργο μας απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Απέναντι σε έναν αντίπαλο που είναι πολύ καλύτερος απ’ όσο δείχνει.

Θα θέλουν να αποδείξουν πράγματα με εμάς καθώς δεν πήγαν καλά στον όμιλο. Θα έχουν το κίνητρο για να μας κερδίσουν».

Όσο για τη θέση που του αρέσει να παίζει: «Δεν με απασχολεί τόσο η θέση, είτε είναι στο κέντρο, είτε στην επίθεση, είτε στα πλάγια. Θα παίζω όπου χρειαστεί και όπου μου ζητήσει ο προπονητής μου».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024